27 Aralık 2020 - Pazar

KERİMOĞLU’NUN TUTARSIZLIKLARI AYYUKA ÇIKMIŞ

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 5 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Defalarca yazdım boşa konuşup maval okuma dedim, seni kendi ilçende bile sevmiyorlar dedim. Ne yazık ki Nirvana yapmış olan ego bir türlü fren tutmuyor. Ulusal gazetelere köşe yazıları yazmalar, genel başkanına mektuplar yazmalar, falan-filan sonuç hüsran.      

KERİMOĞLU İLK OKULU NEREDE OKUMUŞ?

Bakırköy Belediyesi resmi web sayfasında özgeçmişini paylaşan Kerimoğlu, “İlk orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı” şeklinde paylaşmış. Ne var bunda denebilir! Burada kocaman bir yalan var derim. Cumhuriyet Gazetesi’nde paylaştığı Kemal Kılıçdaroğlu’na yazdığı mektupta ne demiş “Sizin de gelip ziyaret ettiğiniz ülkemizin en uzak en yoksul yerlerinden birinde doğup ortaokula kadar orada yaşadım.” Ortaokula kadar orada yaşayan biri ilkokulu da orada okumuş demektir. Demek ki bu da maval okumanın ajitasyon hali.

 

KIRMIZI ÇİZGİ KIRMIZI KART’A MI DÖNDÜ

Kerimoğlu mektubunun bir bölümünde de “Kurultaydan 3 gün önce Genel Başkanımızı ziyaret ederek 19 yaşındaki bu üniversite öğrencisi genç kızımızın parti meclisine girmesi için öneride bulundum. Genel Başkanımızın ısrarla sahiplenmesine, bizlerin desteklemesine rağmen ne yazık ki bu genç kızımıza delegasyon sahip çıkamamış daha doğrusu sahip çıkmamıştır.” Demiş.  Bu bir anlamda Kemal Kılıçdaroğlu’nun kırmızı çizgim dediği Bülent Kerimoğlu’nun partililerce de sevilmediği anlamı taşır. Belki de siz önerdiğiniz için o genç kızımız PM’ye giremedi. 

 

APARTMAN GÖREVLİLERİ BAŞ TACI

 

Kerimoğlu, mektubunun bir bölümünde apartman görevlisi arkadaşları yere, göğe sığdıramamış. Kendisini bu anlamda kutlarım. Alın teriyle kazanılan her kuruş helaldir ve apartman görevlisi arkadaşlar da bunu en iyi şekilde icra edenlerin başında gelir. Bülent Kerimoğlu’da apartman görevlisi arkadaşlara olan sevgisini sanırım geçmişinde ailesinde apartman görevlisi olan bir Gazeteci ile yakın ilişkililer kurarak göstermek istemiş.

 

CIBIK TARİH OLMUŞ

Yıllar öncesinde bazı duyumlara göre Bülent Kerimoğlu ailesinin soy isim değişikliğine gittiği söylenmişti. Bende o dönemde kısa bir araştırma yapmış ve Şubat 2015 tarihinde bir yazı yazmıştım “Sayın Kerimoğlu, Cıbık kelimesi sizde bir çağrışım yapıyor mu bilmem (CIBIK anlamı; Yerli yersiz övünen. Oyunda ve işte hile yapan)  sizi yakından tanıyan bazı insanların ifadesine göre Malatya’da yaşayan aileniz çevresinden gördükleri ilgisizlik ve çevrenin ailenize karşı olumsuz davranışlarına fazla direnemeyip Kars’a göç etme kararı almışlar. Bir rivayete göre de göç sonrası Cıbık da tarih olmuş.” Büyükler boş dememişler “ateş olmayan yerde duman tütmez” diye.

 

İCRA KARARINA ŞARK KURNAZLIĞI

13.07.2020 günü Bakırköy 5. İcra mahkemesinin Ataköy 2. Kısım mahallesi 115 ada (eski 57) yeni 183 sayılı parsel taşınmaz üzerinde bulunan protokol konusu tüm tenis kortu, kapalı spor salonu, açık alan ve diğer kısımlar üzerinde davalı olan Bakırköy Belediyesi’nin ilgili yerlere müdahale etmesine itiraz eden Bakırköyspor Vakfı davayı kazanmış ve söz konusu yerlerin kendilerine devredilmesi kararı alınmıştı. Mahkemenin verdiği karara (davanın halen istinaf mahkemesinde olmasını gerekçe göstererek) tahliyenin durdurulması için süre talebinde bulunan Bakırköy Belediyesi 35 bin lira teminatla belli bir süre söz konusu yerlerin tahliyesini durdurmuş. Hukukçuların ifadesi yapılan işlemin yasal olmadığı yönünde. Anladığım kadarıyla her zaman ki gibi şark kurnazlığı devreye girmiş ve tahliye şimdilik durdurulmuş. Sanırım tahliyenin durdurulmuş olması kararı Bakırköyspor Vakfı’nın Bakırköy Belediyesi ve Bülent Kerimoğlu hakkında ceza ve tazminat davaları açmasının önünü kapatamayacak. Şimdiye kadar görülen davalar sonucu Bakırköy Belediyesi’nin kaybedeceği yönünde. Görünen o ki yüklüce tazminatlar ödemek zorunda kalınacak ve olan yine Bakırköy halkına olacak. 

NOT : Hala çözemediğim bir olaydır 21 yaşında biri nasıl tıp fakültesinden mezun olur? Sayın Kerimoğlu, 21 yaşında nasıl tıptan mezun olunur, şu işin sırrını söylesen de tıp okumak isteyen öğrencilere ışık tutsan.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları