08 Ekim 2021 - Cuma

Bülent Kerimoğlu’na Hatırlatma “Söz Namustur”

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, sosyal medya hesabından şov yapmaya devam etmiş. Paylaşımında mahkeme süreci devam ederken Cumartesi Pazarının yapım ihalesinin yapıldığını duyurup “Kapalı Pazar Alanı’nı 6 ayda bitireceğiz. Halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür eder, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” Demiş. Demiş de özrü kabahatinden büyük. Mecliste alınan kararda pazarın geçici olarak hangi sokaklarda kurulacağı belirlenmişken Pazar Terakki Caddesi üzerinde kuruldu. Kurulduğu andan itibaren de bölge halkının tepkilerine neden oldu. Kerimoğlu’nun altı ayda bitireceğiz sözüne hangi Bakırköylü inanır? Altı ay ila iki yıl arasında bitireceğini söylediği Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na temelini attırdığı hangi proje hayata geçti ki Pazar yeri altı ayda bitsin. Hz Ali ne demiş  “Söz verirken acele etme. Çünkü söznamustur.” 

Turgut İnan Kararı Yargıya Taşıdı

Bakırköy halkının haklarını savunmak için konuyu yargıya taşıyan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, 21 dönüm arazinin resmen gasp edildiğini söylüyor. Gerekçesi de kamuya ait bir alan ihalesiz hiçbir plan ve projesi olmadan verilemez. Yönetmenliğe göre belediye yüzde 51 den fazla iştiraki olmayan bir yere devir yapamaz. Bura da yapılması düşünülen üç katlı bir inşaat alanı. Üstelik yasal olmayan bir şekilde yapılması planlanıyor. İnşaat maliyeti de pazarcı esnafı tarafından karşılanacak. Aldığımız duyumlara göre tahta başına 150-200 bin lira arası para istendiği söyleniyor. Para vermeyen esnaf daha önce sahip olduğu pazar tahtasından da olacak. İnan, mahkemeden gelecek karar sonrası mecliste evet oyu kullanan meclis üyeleri hakkında da suç duyurusunda bulunacağını söylüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları