26 Haziran 2024 - Çarşamba

Ertan Yıldız Elini Taşın Altına Koyacak mı?

Ekrem İmamoğlu’nun kendisine ekonomiden sorumlu danışman olarak atadığı (Ekonomi/Maliye Mezunu olmayan bir ekonomi danışmanı) Yüksek Mühendis Unvanı Ertan Yıldız,

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Ekrem İmamoğlu’nun kendisine ekonomiden sorumlu danışman olarak atadığı (Ekonomi/Maliye Mezunu olmayan bir ekonomi danışmanı) Yüksek Mühendis Unvanlı Ertan Yıldız, 1970 Trabzon/Sürmene doğumlu İTÜ Endüstri Mühendisliği mezunu yüksek lisansını tamamlayarak yüksek mühendis unvanına sahip oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hemşerisi ve yakın çalışma arkadaşlarından biri olarak tanınıyor. İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi olan Ertan Yıldız İstanbul Yönetim Ajansı (İYA) yönetim kurulu başkanı ve İştirakler ve Bağlı kuruluşlar Komisyonu Başkanı olarak da görev yapıyor. 2024 yerel seçimlerde ismi sıklıkla Bakırköy belediye başkan adayı olarak sosyal medyada yer almıştı. Bir anlamda nasıl bir tepki ile karşılaşırız nabız yoklaması yapılmıştı. Ertan Yıldı hakkında istenilen teveccüh oluşmayınca Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu başkan adayı olarak açıklandı. Her ne kadar Bülent Kerimoğlu, borçsuz bir belediye bıraktım demiş olsa da belediyenin 1 Milyar 250 Milyon civarında borcu olduğunu sağır sultan dahi duydu. Bu durumda belediyecilik deneyimi olmayan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na işinin ehli biri lazımdı. Bulunduğu görevlere bakıldığında bu iş için Ertan Yıldız biçilmiş kaftan gibiydi. Marmara Forum da çalışma ofisi olmasına rağmen Bakırköy Belediye Başkanlığında da kendisine bir oda tahsis edildiği söyleniyor. Her ne kadar meclis toplantılarına sıklıkla katılmasa da belediye yönetiminde kendisinin Bakırköy’e çok şey katacağı kanaati var. Hadi bakalım Ertan Yıldız elini taşın altına sokma vakti gelmiştir. Bakırköylüler hizmet bekliyor.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları