30 Ağustos 2021 - Pazartesi

Gökhan Aygün’e Yapılan Saygısızlık

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Küçükçekmece Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Gökhan Aygün’ün kendisiyle tanışıklığımız sohbetimiz olmamıştır. Ancak kendisi ile ilgili aldığım duyumlara göre başkan yardımcılığına atanması imza aşamasına gelmişken bir anda vaz geçilmesi Aygün’ü oldukça sinirlendirmiş. Kendisiyle ilgili  (Küçükçekmece Belediyesi Seçim Ortağı İle Ters Düştü başlıklı yazımda) “KİLİT ADAM GÖKHAN AYGÜN” ara başlıklı paylaşımımda şunları ;“Trakya Rumeli Ve Balkanlar Gönül Birliği Derneği geçmiş dönem başkanlarından Gökhan Aygün’ü birçoğunuz tanırsınız. Kendisinin MHP kökenli olduğunu bilenleriniz de vardır. Seçimler öncesinde kendisine CHP’den meclis üyesi olması ve seçilmesi halinde başkan yardımcılığı sözü veriliyor. Ne yazık ki şimdiye kadar verilen sözün yerine getirilmemiş olması Aygün’ü oldukça rahatsız etmiş. Bence bu kararınızı yeniden gözden geçirin. Seçim ortağınız İYİ Partinin TDBB’de gösterdiği tepkiyi benzer kararlarda tekrarlaması durumunda Aygün’ün bir anda ben yuvama dönüyorum demesi de 26/19 olan meclis aritmetiğini 22/23 şeklinde değiştirirse sürpriz olmaz.” Yazmıştım.

Gökhan Aygün Küplere Binmiş

Aldığım duyumlara göre Gökhan Aygün, patlama noktasına kadar gelmiş. Küçükçekmece belediyesi seçimler öncesinde kendisine verilen sözü yerine getirmek için boşalan başkan yardımcılığı görevini Gökhan Aygün’e vermek için gerekli hazırlıklar yapılmış. İmza aşamasına gelince bir anda karardan dönülerek daha sonra ki süreçte bunu değerlendirelim denilmiş. Yaşananlar sonrası Gökhan Aygün kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle küplere binmiş.

Hatırı Sayılır Oy’a Sahip

Gökhan Aygün MHP kökenli olarak biliniyor olsa da Küçükçekmece’de yaşayan Trakya ve Balkan kökenli yurttaşlar arasında kanaat önderi olarak sayılıp, seviliyor. Bu süreçte verilen söz tutulmayıp göreve getirmediğiniz Aygün’ü seçimlere kısa bir süre kaldığında başkan yardımcılığına atarsanız şaşırmam. Ne de olsa Aygün büyük bir oy potansiyeline sahip ikinci dönem CHP’nin belediye başkanlığını kazanmasında da kaybetmesinde de önemli rol oynar.  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları