25 Ocak 2024 - Perşembe

Gözünüz aydın Bakırköylüler Süpermen başkan adayınız var

Başı sıkışan derdi olan herkesin yardımına koşan masal kahramanı Süpermen hemen hepimizin tanıdığı hayali bir kahramandır. Nerede bir olay varsa hoppp kahramanımız orada ve olayı çözer insanlara mutluluk dağıtır

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

 

Başı sıkışan derdi olan herkesin yardımına koşan masal kahramanı Süpermen hemen hepimizin tanıdığı hayali bir kahramandır. Nerede bir olay varsa hoppp kahramanımız orada ve olayı çözer insanlara mutluluk dağıtır. Bu anlamda Bakırköylüler de çok şanslı. Ak Parti Bakırköy ilçesi belediye başkan adayı olarak Ali Talip Özdemir’i açıklamıştı. Özdemir adaylığı açıklanır açıklanmaz ilk toplantısını gazetecilerle yaptı kısaca kendini tanıtıp proje başlıklarından söz etti. Projelerinden bir de kentsel dönüşümle ilgili yaptığı çalışmalardı. Ne yazık ki toplantı da sadece başlık olarak kaldı.

Projeleri kim onayladı?

Özdemir Bakırköy sokaklarında A Habere yaptığı açıklamada  “ Kentsel dönüşüm için neler planlıyorsunuz Sorusuna; Kentsel dönüşüme girecek binaları bir ekip tespit edecek kendi istekleriyle değil bunu biz yapacağız. Yeni sistemlerle bunu tespit edip hemen yapılanmaya sokacağız. Destek fonuyla vatandaşımızı rahatlatacağız. Şimdiden onayını aldığımız “ Kentsel Dönüşüm Projeleri +2 +3 kat” ile vatandaşımıza yük olmadan bu sorunu çözeceğiz demiş. Özdemir, sosyal medyada yaptığı “+2 +3 kat vereceğiz bunun onayını da aldım.” Açıklamasını toplantıda yapmış olsaydı da gazeteciler olarak konuyu detaylandırması için sorular sorabilseydik. Adaylığınız açıklanalı beş gün olmuş bu sürede projeleri kime onaylattınız açıkçası bende merak ettim. Yoksa tüm Bakırköy’ü turizm alanı ilan edip yapılandırdığınız imar değişikliği planlarınızı Bakırköy ve İBB’yi yok sayarak bir-iki gün içinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na mı onaylattınız?

#
Yorumlar (1)
12.02.2024 20:03
Ali talip Özdemir beyi bir önceki başkanlığından Tanırım O zaman Anaplıydı ve Bakırköy bu kadar kalabalık değil ve alanı da çok genişti kendisi gençti Aradan yıllar geçti kendi artık yaşlandığı için bu vaatleri yerine getiremeyeceği malum
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları