11 Şubat 2023 - Cumartesi

Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Halkına Verdiğin Sözünü Tut

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

22.10.2022 tarihinde Bakırköy Belediyesi bütçe ve performans raporlarının yapıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, o gün Bakırköylülere verdiğin sözü tutmanın zamanı gelmedi mi? Protokol ve sözleşmelere bakıldığında Pazaryeri yapımının yasal süresi de Kasım ayı başında bitmiş görünüyor. Sen desen ki ben böyle bir söz vermedim ses kayıtlarını da yayımlarım.

 

Sevgili Bakırköylüler Bülent Kerimoğlu’nun mecliste yaptığı konuşma şovlarına alışık olduğumuz için yorum yapmadan noktasına dokunmadan aynen yayımlıyor kendisini sözünü yerine getirmeye davet ediyorum.

 

Bülent Kerimoğlu’nun Meclis Konuşma Metni

Daha başladığı gün idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma kararı geldi. İki buçuk ay onu bekledik. Değerli arkadaşlar ayrıca o gün yapılan plan ve o gün yapılan bütçe ne yazık ki Adalet ve Kalkınma Partisinin özellikle Ocak, Şubat ve Mart ayında önlenemez ve tahmin edilemez demir çimento artışlarıyla birlikte bunlar bir müddet daha revize edilmek zorunda kaldı. Ayrıca eleştiriyorlar geçen bir yerde de vardı bir siyasi hanım efendi yav pazarı sen yapmıyorsun ki niye övünüyorsun diye Allah aşkına ben ne zaman Bakırköy Belediyesi pazarı kendi olanaklarıyla yapıyor dedim? Her gittiğim toplantıda şunu söyledim. Sokaklarında Pazar kurduğumuz yurttaşlarımızdan özür dilerim. Onların gösterdikleri sabra müteşekkiriz.  Ayrıca bunca ekonomik zorluğa rağmen yine de fedakarlık edip pazarın üstünü kapatmak altına oto park yapmak modern 75 bin metre kare alanda bir Pazar yapma konusun da fedakarlık eden pazarcı esnafına da teşekkür ediyoruz dedim. Defalarca söyledim. Ve şu söz kulaklarınızdan hiç çıkmasın, çok sık yineledim, dedim ki her iyi şey sabırdan sonra gelir. Defalarca söyledim bir kez daha sizlerin huzurunda sokaklarında Pazar kurduğumuz Osmaniye halkından Kartaltepe halkından bir kez daha özür diliyorum. Onların sabrına müteşekkiriz. Pazarcı esnafına bir kez daha teşekkür ediyorum gösterdikleri fedakarlıktan dolayı. Ve yineliyorum her iyi şey sabırdan sonra gelir. Ve sordunuz Pazar Kasım ayında sokaktan kalkmak zorunda Kasım ayında sokaktan kalkıyor. Kasım ayında sayın Genel Başkanımızın da katılımıyla Pazar yerimizin açılışını yapıyoruz. Pazarcılarımıza teşekkür etmek halkımızda şükranlarımızı sunmak için sizleri de o gün oraya bekliyoruz. Dediniz ki yap-işlet-devret’i eleştiriyorsunuz. Tabi ki eleştiriyorum yap-işleti siz şehir hastanelerini yaparken kime verdiniz?     

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları