27 Aralık 2020 - Pazar

Bakırköy Belediyesiyle İlgili Araf’ta Kalan Soruya Cevap Aranıyor.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy Belediyesiyle İlgili Araf’ta Kalan Soruya Cevap Aranıyor.

 

Bakırköy Belediyesini çok yakından ilgilendiren araf’ta kalan sorulardan biri de aylar önce sosyal medyada gündem yaratan vido görüntüleri olayıdır. O dönem belediye de yetkili konumda bulunan İ.T.’nin bazı kişilerle yaptığı konuşmada, vatandaşın ifadesine göre bir kısmını elden verdiğini belirttiği  230-250 bin liranın gündeme geldiği görüşme hakkında bu güne kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili açıklama yapılmaması bizimde konuyu unuttuğumuz anlamına gelmez. Sorduğumuz soruların cevaplarını alana kadar defalarca gündeme getirir sorumuzu yineleriz.

Sorumu değiştirerek soruyorum

Sayın Bakırköy Belediyesi yetkilileri. İ.T.’nin vido da geçen “Sen bana dedin ki yardımcı ol, ben Erkan’a söyledim. Erkan’da bana dedi ki başkanda. 200 bin lira versinler Cem Evi’ne bağış olarak verin.” Konuşmasına istinaden Cem Evi’nin yapımına destek olmak amaçlı kurulan dernek başkanı Mehmet Ali Özpolat’a konuyu sordum. Özpolat’a soruyu sorduğum esnada yanında oğlu Emre’de bulunuyordu. Bana o an verdiği cevap “Yılmaz bey konuya tam olarak vakıf değilim. Ancak böyle bir bağışın yapılıp yapılmadığı hakkında araştırıp size yanıt vereceğim demişti.” Öyle de oldu aradan geçen 3-4 günlük bir zaman dilimi sonrası M. Ali Özpolat’dan telefonla beni arayarak,  “Size ve mesleğinize olan saygımdan konuyu araştırdım. Bizim bağış makbuzumuzla ne oraya gelen var ne giden var onu söyleyeyim. Böyle bir para ne istenmiş, ne gelmiş derneğimizle ilgili değil. Size olan saygımdan konuyla ilgili bildireyim dedim” şeklinde bir açıklama geldi.

SORU ŞU; İ.T.’nin konuşmasında Cem Evi’ne bağış olarak alın şeklinde ifade ettiği paralar, M.Ali Özpolat’ın açıklamasından da anlaşıldığı üzere makbuz karşılığı Cem Evi’ne verilmediğine göre, paralar kime gitti? İ.T.’nin konuşmasında ismi geçen Erkan’a mı yoksa başkan olarak anılan kişiye mi?

Soruya cevap verebilecek yürekli bir yetkili çıkacak mı bakalım.

NOT; Vido görüntülerini izlemek isteyen olursa youtube yükler yeniden yayınlayabilirim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları