11 Haziran 2023 - Pazar

Hakan Bahadır’ın Ego Sorunu mu Var?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Okuyanlar hatırlayacaktır iki gün önce Bahçelievler Belediye Başkanı “Hakan Bahadır’a Yakışmadı” başlıklı bir yazı paylaşmıştım. Şirinevler Mahallesi Muhtarı ile arasında geçen tartışma ve Bahadır’ın muhtara karşı kendisine yakışmayan sözler sarf ettiğinden bahsetmiştim. Yazıyı paylaştıktan sonra Bahçelievler’den birçok dostum aradı söylenenleri hayretler içinde dinledim. Meğer bu Bahadır’ın muhtarlarla ilgili yaşadığı bir ilk değilmiş. Seçimlerden kısa bir süre önce Cumhuriyet Mahallesi Ceylan Sokak’ta yıkımı yapılan bir binanın yanında bulunan binaya zarar vermesi sırasında da yaşanmış. Söylenenlere bakılacak olursa mahalle muhtarı Süleyman Çiçek ile Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır arasında kayda değer bir arbede yaşanmış. Hakan Bahadır’ın muhtarın yakasına yapışıp “Senin kafanı kopartırım” dediği de iddialar arasında. Yaşanan olayların medyaya yansımaması için de ilgililer baya bir çaba sarf etmişler. Söylenenlere bakılırsa Hakan Bahadır’ın yaşanan olay sonrası Kaymakam ve Emniyet Müdür ile de aralarına bir soğukluk girmiş.  

Bahadır’ın Lokanta Takıntısı

Bahçelievler’de ki dostlarımın aktardığına göre Bahçelievler’in köklü lokantalarından biri olan Derya Lokantası da Başkan Bahadır’ın baskılarına hatta tehditlerine maruz kalmış. Öncesinde lokantaya belediye zabıtalarını göndererek gerekenlerin yapılmasını isteyen bahadırlı istekleri yerine gelmeyince bizzat i söz konusu lokantaya gidip masa ve sandalyelere vurarak işletme sahibine gözdağı veriyor. Yaşanan olaylar sonrası dönemin MHP İstanbul 3. Bölge milletvekili Arzu Erdem, MHP kökenli olduğu bilinen lokanta sahibini ziyaret ederek olaylar hakkında bilgi alıyor.

Yeri gelmişken komşu ilçelerden Bakırköy Belediye Başkanının kabadayılıkla külhanbeylilikle yaşadığı olayı da hatırlatayım. Bülent Kerimoğlu’nun nüfuzunu kullanarak kasten adam yaralamaktan 10 ay ceza aldığını mahkeme onaylamıştı. Büyüklerimi boşa dememişler “tebdili mekanda ferahlık vardır” diye.     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları