13 Temmuz 2024 - Cumartesi

Hasan Akgün Zıvanadan Çıkmış

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, geçtiğimiz günlerde DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’e verdiği röportajının “Kalem bile alamıyoruz” başlığı ile manşetten yayınlanması sonrası Akgün Mehmet Mert’i telefonla arayarak ağıza alınmayacak k

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, geçtiğimiz günlerde DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’e verdiği röportajının “Kalem bile alamıyoruz” başlığı ile manşetten yayınlanması sonrası Akgün Mehmet Mert’i telefonla arayarak ağıza alınmayacak küfürler sinkaflı konuşmalarla tehditler savurmuş. “Ben artık eski Hasan Akgün’üm. Bundan sonra ayağını denk al” tehdidini savuran Akgün, “Seni Büyükçekmece’den sürdüreceğim, seni mahvedeceğim, yok edeceğim. Sen benden izin almadan nasıl böyle bir haber yaparsın” şeklinde tehditlerini sürdürmüş. Uzun yıllar İGD İstanbul Gazeteciler Dernek başkanlığı, bir dönem CHP’den Büyükçekmece Belediye Başkan aday adaylığı, 2023 seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden CHP milletvekili aday adaylığın da bulunan yılların gazetecisi Mehmet Mert, izin almadan ses kaydı yapılmayacağını çok iyi bilir. Velev ki izinsiz kayıt aldı ve yayımladı. Bunun yolu adli mercilerdir telefonla hakaret ve tehditler savurmak değil. ANAP’la başlayıp CHP ile devam ettirdiğin beş dönemdir başkanlığını yaptığınız belediye kalem alamayacak duruma geldiyse bu sizin iş bilmezliğinizden kaynaklanır. Sayın Akgün siz 'şehrin güvenilen insanı' anlamına gelen Şehrü-l Emin misiniz yoksa kabadayı mı? Sizin kayıt altında açıkladığınız gerçekleri yazan bir gazeteciye nasıl küfürler savurup tehdit edersiniz? Sevgili dostum arkadaşım Mehmet Mert Hasan Akgün ile yaşanan olayları tüm açıklığı ile sosyal medya hesaplarından paylaşarak Büyükçekmecelilerin nasıl bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini gözler önüne sermiş. Mehmet Mert ve Hasan Akgün arasında yaşananların CHP üst kademelerinde de rahatsızlık yarattığı söyleniyor. Bakalım konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?        

 

Zıvanadan çıkmak TDK’nın açıklamasına göre

Taşkınca davranışlarda bulunmak, çok sinirlenmek, öfkelenmek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları