26 Haziran 2023 - Pazartesi

Hakan Bahadır’ın Yaptığı ; Geri adım atmak mı, tükürdüğünü yalamak mı?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

07 Haziran günü (Hakan Bahadır’a Yakışmadı) 11 Haziran günü de “Hakan Bahadır’ın ego sorunu mu var?) başlıklı mahalle muhtarlarıyla Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır arasında yaşananları konu alan yazılar paylaşmıştım. Hakan Bahadır, her iki olayda da muhtarlara baya bir efelenmiş, resmen posta koyup tehditler savurmuş. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Çiçek’in yakasına yapışıp “Senin kafanı kopartırım” sözünün sarf edildiği olayın daha da gerginleşmemesi için ilçe kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe’nin araya girerek olayı yatıştırdığı biliniyor. İşin ilginç yanı bir birlerinin yakasına yapışıp, tehditler savuran Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve Muhtar Süleyman Çiçek, aylar sonra belediye başkanının makamında çekilen dostluk-kardeşlik görüntülerini içeren fotoğrafı Bahadır, sosyal medya hesabından paylaşımını yapıyor. Hakan Bahadır’a sormak lazım; Eleştirileri dikkate alıp geri mi adım attınız? Yoksa tükürdüğünüzü yalamak zorunda mı kaldınız? Ya da söylenenlere göre muhtarın yanında çalışanın maaşını kesip mobbing uygulamanızın yanı sıra muhtarların belediyenin programlarına katılmama kararı aldıkları iddiasının bunda etkisi var mı?  

NOT :  Mobbinge uğrayan kişiler genellikle iş yaşamında ve psikolojik olarak sağlıklı kişiler oluyor, hatta bu sebeple de kurban olarak seçiliyorlar. Mobbing yapan kişi için tehdit olarak algılanıyor ve bu saldırıya maruz bırakılmaya başlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları