29 Kasım 2023 - Çarşamba

Bakırköy'e Kadın Aday Yakışır

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

CHP 38. Kurultayında değişimciler destekledikleri aday Özgür Özel'le başarıya ulaşmışlardı. Kurultay öncesi yapılan il ve ilçe başkanlıkları kongrelerinde de Bakırköy örgütü delegelerin onayladığı, gençlik kollarından, ilçe sekreterliğine, ilçe sekreterliğinden de ilçe başkanlığına genç, dinamik, enerji dolu üstelik tek liste halinde seçime giderek Gizem Başaran Arslan'ı ilçe başkanlığına seçmişlerdi. (Atamayla gelip kısa bir dönem Dilek Bayrakdar ilçe başkanlığı yapmıştı.) ilk kez kongreyle kadın ilçe başkanını belirleyen CHP Bakırköy örgütü Bakırköy'de her kesimden oy alabilecek, herkesin tanıdığı, Bakırköylü kadın bir belediye başkan adayı etrafında kenetlenerek değişimlerine bir yenisini eklemeleri hoş olmaz mı?

Bakırköylüler Dikkat Atı Alan Üsküdar’ı Geçmesin

Gerek yapılan sohbetler de, gerekse sosyal medya paylaşımlarında, "Bakırköy’ü Bakırköylü yönetmelidir" sloganını duymayanınız yoktur. O halde sosyal medya çığırtkanlığı klavye delikanlılığı yapmak yerine neden henüz vakit varken ilçe, il ve genel merkeze henüz adaylar belirlenmemişken Bakırköy’e mutlaka Bakırköylü bir aday gösterilmesi için Bakırköy halkını, medya gücünü yanına alıp gerekli girişimlerde bulunulmaz? Hangi aday adayına sorsanız Bakırköy’e hizmet etmek için adayım der. Mademki tüm aday adayları Bakırköy’e hizmet için adaylar, neden kendi aralarında mutabakata gitme girişiminde bulunmazlar? Tüm Bakırköy sevdalısı aday adaylarına çağrımdır; Kendi aranızda Bakırköylü kadın ya da erkek bir aday üzerinde mutabakat sağlayıp, şimdiden Bakırköy’e olası atama bir başkan adayının gelmemesi için gerekli çalışmalara başlarsanız iyi olur. Bakırköylü unutma; değişim söylemle değil, eylemle olur. Ve sen bu eylemi Bakırköy İlçe Başkanlığında yaptığın gibi belediye başkan adaylığında da yapacak güçtesin. Birilerinin dediği gibi atı alan Üsküdar’ı geçmeden dizginleri sıkı tutmakta yarar var..        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları