27 Aralık 2020 - Pazar

Tehdit Bülent Kerimoğlu’nda alışkanlık haline gelmiş.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Tekhaber Gazetesi sahibi Murat Başbay’ı aleni bir şekilde tehdit etmiş. Neymiş efendim Bülent Kerimoğlu, Murat Başbay, kendisine selam vermese de Genel Başkan Yardımcısına selam vermeliymiş. İnsanların kime selam vereceğine sen mi karar veriyorsun?

Kabadayılı Ruhuna İşlemiş

14 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde CHP Genel Başkan yardımcısı Muharrem Erkek, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve beraberinde ki partililerle Özgürlük (Cumhuriyet) meydanında bulunan CHP dışında ki siyasi parti seçim çalışma çadırlarını da ziyaret etmişler. Bakıldığında oldukça demokratik bir yaklaşım, tüm Türkiye’ye örnek olsa diyesi gelir insanın. Ancak Kerimoğlu yine her zaman ki kabadayı üslubunu kullanarak, meydanda bulunan çadırlardan birinde oturmakta olan Murat Başbay’ı aleni bir şekilde tehdit ederek senin yazdıklarını fitil fitil burnundan getireceğim demiş. Murat Başbay’ı yazıp çizdiklerinden dolayı defalarca mahkemeye veren ve ceza almasına neden olan Kerimoğlu, sanırım adli mercilerden istediği sonuçları alamadı ki kabadayılık yaparak sonuca gitmek istiyor.

Herkesi Sevmek Zorunda Değiliz

Geçmişte yaşananlardan dolayı aralarında soğuk rüzgarlar esen Murat Başbay ile Bülent Kerimoğlu arasında çadırda yaşanan olaylara bakıldığında tehdit Bülent Kerimoğlu’nda alışkanlık haline gelmiş. Çadırda oturan Başbay’ın yanına gelen Kerimoğlu, Başbay’a “Sen Türk Milliyetçisi olduğunu söylüyorsun ama bana selam vermesen de genel başkan yardımcıma selam vermeliydin”  şeklinde bir cümle sarf etmiş. Başbay, sana zaten selam vermem ancak Genel Başkan Yardımcınızı da tanımıyorum, tanıyor olsaydım nezaketen selam verirdim cümlesi Kerimoğlu’nun ağrına gitmiş olmalı ki tehdidine çadıra tekrar gelerek  “Zamanı gelince bak ben sana soracağım” şeklinde devam etmiş. Çok güzel bir atasözümüz vardır “ısıracak olan it havlamaz” Bence bu tür tehditlere ne Murat pabuç bırakır, ne de başkaları. Hatırlatmakta yarar var sanırım kısa bir süre önce Bülent Kerimoğlu, 10 ay ceza almıştı.

Neden mi ceza almıştı;

Bakırköyspor Vakfı yıkımı sırasında yaşanan arbede sonrası mahkemeye verilen Bülent Kerimoğlu, Alper İnanç ve Yusuf Cici’ye hakaret etmemiş, direkt yaralamaya teşebbüs eylemini gerçekleştirmiş. Üstelik bu eylem yaparken de kamu görevlisi nüfuzunu kötüye kullanarak gerçekleştirmiş. Bakırköy 12. Asliye Ceza Mahkemesi Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu nüfuzunu kullanarak kasten yaralama suçu eylemine dayanarak 10 ay ceza vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları