27 Aralık 2020 - Pazar

Erkan Kılıç Hala Bakırköy Belediyesinde Görevli mi?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 4 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Geçtiğimiz günlerde “Bülent Kerimoğlu Belarus’u Mesken Tutmuş” başlıklı bir haber paylaşmıştım. Haber sonrası sosyal medyadan, telefonla ve yüz yüze birçok okuyucum tarafından övgüler aldım. Bazı okuyucularımdan da fotoğrafta ki ayrıntıyı pas geçmişsin şeklinde eleştirilerde aldım. Bülent Kerimoğlu, sosyal medya üzerinden belediye tarafından yapılan en küçük etkinlikleri dahi hiç vakit kaybetmeden paylaşırken uluslararası bir ziyareti paylaşma gereği görmemiş. Ancak haberler yapıldıktan sonra paylaşımlar yaptı. Neden daha önce paylaşma gereği görmemiş? Sorusunun cevabı da sanırım benim paylaştığım fotoğraflardan birinde Erkan Kılıç’ın yer almış olması.

Suçluluk Savunmayı Gerektirir

Gelelim zurnanın zırt dediği yere. Benim haberim sonrasında sevgili kardeşim Selvi Sarıtaç’da konuyla alakalı haber yapınca, Kerimoğlu, bir anlamda savunmaya geçerek Belarus ziyaretini fotoğraflarla sosyal medya hesabından paylaşmış. Hatta Bakırköy Belediyesine yakınlığı ile bilinen bir internet sitesinde de haber yapılmış. Her ne hikmetse ne Kerimoğlu’nun sosyal medya paylaşımında ne de haber yapan internet sitesinde Erkan Kılıç’ın yer aldığı fotoğraf paylaşılmamış. Sanırım suçluluk duygusu fotoğrafları sansürletmiş. Malum Erkan Kılıç Bakırköy Belediyesi eski teknik başkan yardımcısıydı. Şaibeli bir şekilde görevinden istifa etmişti. Kendisiyle ilgili yazdığım yazıyı Türkiye Gazetesi köşe yazarlarından Fuat Uğur köşesine taşımış https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/fuat-ugur/600036.aspx  Erkan Kılıç’ın milyon dolarlarla yurtdışına gittiğini yazmıştı. Konuyla ilgili ne Bakırköy Belediyesi ne de Erkan Kılıç resmi bir açıklama yapmadı. Yapılan yayınlar sonrası adli yargılarda soruşturma başlatmışlardı. Soruşturma kapsamında şahsım ve Türkiye’de gündem yaratan özel haberlere imzasını koyan sevgili dostum Serdar Tay da özellikle davet edilerek mülkiye müfettişine bilgi vermiştik.

Erkan Kılıç, Kerimoğlu, Serüveni Eskiye Dayanıyor

Bülent Kerimoğlu ailesinin Malatya’dan Damal’a uzanan sürecini daha önceleri yazmıştım. Bülent Kerimoğlu’nun öğretmen olan babasının 1971 yılında çıkarılan,1402 sayılı yasanın ikinci maddesinin 1983 yılında değiştirilmesiyle 1402’likler olarak anılan yasayla görevine son verilir. Aile Ankara’ya taşınır ve

baba bir bakkal dükkanı açar. Bu süreçte Bülent Kerimoğlu ve Erkan Kılıç’ın babası arkadaştır. Erkan Kılıç Ankara’da ODTÜ kazanır Bülent Kerimoğlu da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanır. Eğitimleri sürecinde bir anlamda becayiş yapılır. Kerimoğlu Erkan Kılıç’ın babasının Sivas da ki evinde Erkan Kılıç’da Ankara’da Bülent Kerimoğlu’nun babasının evinde kalmaya başlar. Zamanla dostluklar pekişir. Bülent Kerimoğlu, 2014 yılında Bakırköy Belediye Başkanı seçilince Erkan Kılıç’ı da yanında getirir ve basına yol arkadaşım A takımımda yer alacak diye lanse ederek teknik başkan yardımcılığı görevine atamasını yapar. Uzunca bir süre teknik başkan yardımcısı olarak görev yapan Erkan Kılıç, bir anda görevinden istifa ederek Bakırköy Belediyesi ile olan resmi bağlarını koparır. Her ne kadar resmi bağlarını koparmış olsa da Bülent Kerimoğlu ile olan ikili ilişkileri devam eder. Detayını yazmanın gereği yok sanırım fotoğraf bunu kanıtlıyor. Velhasıl Bülent Kerimoğlu’na şunu sormak lazım; İsmi şaibelerle anılan, hakkında soruşturma yapılan Erkan Kılıç, hangi sıfatla sizinle birlikte Belarus ülkesinde gerçekleştirdiğiniz resmi ziyarete katıldı?    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları