22 Mayıs 2024 - Çarşamba

Bakırköylüler hizmet bekliyor başkan tv’ler de cv'sini anlatıyor

Göreve başlayalı henüz iki ayını doldurmayan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, ilk günlerde Botanik Park’ı incelemeye aldığında tamam dedim Bakırköylüler gelecekte güzel işlere şahitlik edecekler. Demez olaydım.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Göreve başlayalı henüz iki ayını doldurmayan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, ilk günlerde Botanik Park’ı incelemeye aldığında tamam dedim Bakırköylüler gelecekte güzel işlere şahitlik edecekler. Demez olaydım. Bakırköylüler hizmet beklerken başkan ulusal TV ve Gazetelerde boy göstermeye başladı. Hem TV hem de gazetenin aynı isimde olması bana oldukça manidar geldi. Her iki röportajın içeriğine bakıldığında Ovalıoğlu’nun CV’sinin yer aldığını görüyoruz. Hekimlik dönemlerinde neler yaptığını, kaç hastaya baktığını, nerelerde okuduğunu, neden siyasete girdiğini görüyoruz. İyi de Doktor bunlar senin seçim çalışmaları döneminde gündeme getirdiklerin Bakırköylüler neredeyse CV’nizi ezberledi. Bakırköylüler sizin CV’nize değil mensubu olduğunuz partiye oy vererek seçilmenizi sağladı. Doğal olarak kaliteli hizmet almayı da sizden bekleyeceklerdir. İki aylık sürede makamınızda kabul ettiğiniz kutlamalar ve tebrik ziyaretleri bittiyse biz zahmet kollarınızı sıvayıp Bakırköy sorunlarını ve projelerinizi masaya yatırın. Mahallelerde belediyenin vatandaşa doğru bilgiler vermesini sağlayacak kentsel dönüşüm irtibat büroları açın. Ziyaret ettiğiniz Botanik Parkı halka ucuz fiyatlarla hizmet edecek sosyal tesis konumuna getirmenin yollarını arayın. Garip-guraba, fakir-fukaranın, yalnız yaşayan ve bakıma muhtaç insanların ihtiyacı olan Aşevini yeniden faaliyete geçirin. Kartaltepe mahallesinde yıkılan huzurevinin durumunu araştırın, mümkünse yeniden yaşlılara hizmet verecek konuma getirin. Velhasıl ulusal gazete ve televizyonlarda kendinizi tanıtmak yerine Bakırköylülerin hizmetine sunduğunuz projelerinizi anlatın.  

 

Nihal Bengisu Karaca’ya verdiğiniz röportajınız da “Beni yetiştiren ülkeye borcumu ödemek. Tek amacım bu.” Demişsiniz ya Bakırköy’den taksit taksit borcunuzu ödemeye başlayın, gelecekte de Sağlık Bakanı olur borcunuzu toptan ödersiniz…

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları