27 Aralık 2020 - Pazar

Bülent Kerimoğlu’ndan Şaka Gibi Twitt

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu mesleki refleks olsa gerek vatandaşlarının sağlığını o kadar çok önemsiyor ki Bakırköylülere sağlık temennisinde bulunan “En büyük zenginlik sağlıktır. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle” cümlesini yazarak twitt atmış. Bu cümleyi okuyunca da bana bir gülmek geldi sorma gitsin. İnsanların aklıyla dalga geçer gibi “en büyük zenginlik sağlıktır” demiş ya, çok güldüm. Madem en büyük zenginlik sağlık, neden Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezinde var olan Ortopedi ve travmatoloji, cildiye, göz hastalıkları, kulak-burun-boğaz, radyoloji servisleri hizmet vermiyor? Yeri geldiğinde konuşmalarınızda sağlık hizmetlerinizin on numara olduğunu anlatıyorsunuz ya olaylardan bihaber Bakırköylü vatandaşta buna inanıyor.

Aidatları Yüksekmiş

Bakırköy Belediyesi üyesi olduğu Marmara Belediyeler Birliği’nden ekonomik nedenleri gerekçe gösterilerek ayrıldı. Marmara Belediyeler Birliği 1973 yılında; Demokratik yerel yönetim düşüncesinin yerleşmesi, merkez-yerel ilişkilerinin demokratik ilkeler çerçevesinde yürütülmesi, inisiyatif alanının genişlemesi ve başta Marmara Denizi'nin kirliliği olmak üzere, çevre sorunlarına çözümler bulunması amacı ile kurulmuştu. Ak Parti ve MHP meclis üyelerinin birlikte kalmaktan yana oy kullandıkları toplantıda CHP meclis üyelerinin oylarıyla ayrılma kararı alındı. Gerekçesi de aidatların yüksek oluşuymuş. Ayrılma kararıyla ilgili meclisi bilgilendiren, Bakırköy Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Mahir Çelik, yıllardır Marmara Belediyeler Birliği’nde, yerel yada ulusal anlamda verimli bir çalışma yapmadıklarını, belediyenin de ekonomik durumunu da gözeterek ayrılma kararı aldıklarını söyledi. Yurt dışından Belarus’la kardeş belediye olan Bakırköy Belediyesine aidat gerekçesiyle birlikten ayrılmak hiç yakışık almamış.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları