16 Temmuz 2024 - Salı

Ayşegül Ovalıoğlu’nun Yaptığı Açıklamalar Bakırköy Halkını Yok Saymak

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile ilgili “Bakırköylüler hizmet bekliyor başkan tv’ler de cv'sini anlatıyor” başlıklı bir yazı paylaşmıştım. Görünen o ki Ovalıoğlu’nun TV şovlarını izlemeye devam edeceğiz.

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 4 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile ilgili “Bakırköylüler hizmet bekliyor başkan tv’ler de cv'sini anlatıyor” başlıklı bir yazı paylaşmıştım. Görünen o ki Ovalıoğlu’nun TV şovlarını izlemeye devam edeceğiz.

Yıllardır yılan hikâyesine dönen Bakırköy kentsel dönüşüm 5 Binlik planlarının İBB Meclisinden geçmesinin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, Bakırköy halkına doyurucu bir açıklama yapmadan, ulusal TV kanallarına çıkıp “Kısa bir sürede tüm prosedürü tamamlayıp planlarımızın oy birliği ile İBB meclisinden geçmesini sağlayarak artı bir kat artışı izni aldık” cümlesini kuruyorsunuz. Sosyal medya hesabınızdan yaptığınız açıklamada da “Kentsel dönüşüm düğümünü çözdük” açıklaması yaparak olayın tamamen bittiği algısını yaratıyorsunuz. Kısa süre dediğiniz üç aylık zaman diliminde neler yaptınız bir açıklama yok. Planlar zaten itiraz süresindeydi ve değerlendirmeler yapılarak meclise geldi. Bu sürede siz neler yaptınız Bakırköy halkına açıklar mısınız? Sayın Ovalıoğlu, hatırlatmakta yarar var. Bu tür açıklamaları dönemin belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’ndan da duymuştu Bakırköylüler. O, da sizin yaptığınız gibi TV kanallarına çıkar gerçek dışı açıklamalar yapardı. Görünen o ki sizde Kerimoğlu’nun yolundan gitmeye aday gibisiniz.    

 

Yerel Halkı Yok Saymak

Bakırköy'de herkes İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geçen 5.000'lik planlarla ilgili sorular soruyor. Ancak belediyeden gelen tek cevap 5.000'lik planlar oy birliği ile geçti açıklaması. Tamam planlar geçti geçmesine de hangi koşullarda nasıl geçti vatandaşa yansıması nedir bunların cevapları yok. Ayrıca ne Bakırköy Belediye Başkanı ne de konu ile ilgili başkan yardımcıları büyükşehirden geçen planlarla ilgili vatandaşa hiçbir açıklama yapmazken Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu'nun televizyona çıkıp Bakırköy artı bir kat kazandı demesi ayrı bir şaşkınlık konusu. Sayın başkan seni televizyon da Anadolu'da ki, Akdeniz'de ki, hatta Ege bölgesin de bir il, ilçe seyretse ne olur? Siz onlardan mı oy alıyorsun? Yerel halkına yani Bakırköylülere doyurucu bir açıklama yapmadan Tv ve sosyal medya hesaplarınızdan yaptığınız açıklamalar geçmiş dönem belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun hatırlatıyor.

Aynı Yolun Yolcusuyuz

Bakırköy’ün yerel gazetelerinin Bülent Kerimoğlu ile ilgili yaptığı haberler ulusal medyanın manşetlerine taşındığında Kerimoğlu, kendi halkını ve yerel basınını yok sayarak yapılan haberlerle ilgili savunmasını TV kanallarından yapardı. Sizin de bu yolu izliyor olmanız bizleri üzdü mü derseniz, umurumuz da olmaz. On yıldır hiçbir beklenti içinde olmadan Bakırköy halkına sadece doğruları yazdık. Halka yalan yanlış haberler servis etmedik. Anlımız açık mutlu ve huzurlu bir şekilde görevimize devam ediyoruz. Kerimoğlu’nun nerede olduğunu bilen var mı? . Bakırköy halkını ve dinamiklerini yok saymak kaybettirir. Demem o ki yol aynı yolcu farklı Umarım sonu aynı olmaz.

NOT: Bakırköy belediyesi yetkililerinin halkın katılımıyla yapılacak bir açıklamasını bekliyorum. Malum insanların kafalarında netleşmeyen sorular var?   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları