04 Eylül 2023 - Pazartesi

Cuma Parlak’ı Halk Arasında Gören Var mı?

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

21 Mart 2023 tarihinde Tülin Mazlumoğlu Kestane’den boşalan Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığına atanan Av. Cuma Parkal’ı göreve geldiği günden bu yana halk arasında gören var mı? Kendisinin Bakırköy emniyet müdürlüğü, milli eğitim müdürlüğü, sağlık müdürlüğü, tarım müdürlüğü, tapu müdürlüğü v.s gibi kamu kurumlarını ziyaret ederek kendisini tanıttığını görüyoruz. Oysa buna hiç gerek bu tür kurumlara ancak iadeyi ziyaret maksadıyla gidilir. Unutma ki siz Bakırköy’de Cumhur Başkanı ve Adalet ve kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ediyorsunuz. Bu tür ziyaretlerle temsil ettiğiniz kurumun zedelendiğinin farkında mısınız? Bakırköy kurumlarını ziyaret ettiğiniz yetmezmiş gibi Küçükçekmece ilçesi sınırlarında yer alan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekimini de ziyaret etmişiniz. İlginç bir ziyarette Fatih ilçesi sınırlarında bulunan Cerrah Paşa Hastanesi Başhekimi ziyaretiniz. Cerrah Paşa’da başhekimin sekreteriyle yaşadığınız siz kimsiniz tartışmasının detaylarını yazmayayım. Yazmayayım ki sarsılmaya başlayan itibarınız yerle yeksan olmasın.    

 

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Sayın Cuma Parlak, seçimler yaklaşıyor parti olarak seçmenden oy istemek için resmi kurumları değil STK’lar ve halkın yoğun olduğu yerleri ziyaret edeceksiniz. Siz ne yapıyorsunuz? Kızılay ve Minibüsçüler Derneğini ziyaret ediyorsunuz. Esnaf ve ya pazarcılar ziyaretine de mahalle başkanlarınızı gönderiyorsunuz. Bakırköy’de STK’lar denildiğinde ilk akla gelen iki isim biri Bakırköy İş İnsanları Derneği ziyaret etmediğiniz bir yer. İkincisi de Bakırköylüler Derneği buraya da Başkan Yardımcısı Serkan Özcan eşliğinde ilçenize gelen Millet Vekili Yücel Arzen’i gönderiyorsunuz. Bakırköylüler Derneği ziyaretinde neler konuşulduğunu bilmiyor olabilirsiniz ben size hatırlatayım. Millet Vekiliniz dernek üyelerine karşı haddini aşan bir konuşma yapmış. Dernek yetkilileri nezaketleri gereği ses çıkarmamışlar. Ancak dernek Başkanı Nurdan Erdiş Başbay, olayı kınayan bir açıklamayı Twitter hesabından paylaşmış. Sayın başkan olmanız gereken yerde olsaydınız sanırım böylesine bir açıklamaya maruz kalmazdınız. Kısacası atamayla geldiğiniz makamda kalıcı olmak istiyorsanız Bakırköylü olup Bakırköylülerle iç içe olmaya çalışın. Önümüzde ilçe kongreleri var maazallah makamınızdan da olabilirsiniz. Adli tatil bitti, Altınoluk'da geçirdiğiniz yaz tatiliniz de bittiyse çalışmalara başlayın derim..

  

 Buraya Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay’ın Twitter mesajını da bırakayım okuyun sayın başkan..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları