19 Haziran 2023 - Pazartesi

Hakan Bahadır’a Hatırlatalım..

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’a Bahçelievler Şirinevler Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşmaları hatırlatmakta yarar var.

 

Cumhurbaşkanı Ne Demişti ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde 49. Muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmasında  "AK Partili belediye başkanları ve kaymakamlar sizin emrinizdedir. Bunu yapmıyorlarsa şikayetlerinizi yazın" demişti. Muhtar İbrahim Güzel, bu sözler karşısında sizi Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak Cumhurbaşkanına şikayet etmesi halinde nasıl açıklayacaksınız?.

Erdoğan konuşmasının ilerleyen bölümlerinde de “Devletin mahalledeki gözü kulağı, eli kolu, sessiz nefesi, mahalle ve köy ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi sizlersiniz. Sizlerle birlikte yapacak çok işimiz var. Demişti. Hakan Bahadır’a sormak lazım; Yerinden tahliye ettiğiniz Muhtar İbrahim Güzel’in İBB’nin kendisine tahsis ettiği muhtarlıktan Ak Parti ve belediyenize önümüzde ki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde nasıl artı puan kazandırmasını bekleyeceksiniz?  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ihtiyaç duyulan yerlerde muhtarlık binaları yapılmasıyla ilgili projeyi hayata geçiriyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de muhtarlarımıza ve mahallelerimize olan hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz. "Muhtarlarımızı üzen beni de üzer, muhtarlarımızı memnun eden beni de memnun eder." Sözünden yola çıkarsak siz muhtarı memnun değil mağdur ettiniz. Bu mağduriyetini Cumhurbaşkanına bildirse nasıl hesap vereceksiniz? İşin özüne bakarsak Şirinevler Mahallesi muhtarına karşı yaptığını uygulama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerinin tam tersi olmuş. Sayın Hakan Bahadır, bu tür eylemleriniz reisin kulağına giderse 2024 yılında yapılacak seçimlerde ikinci kez aday gösterilir misiniz bilemedim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları