27 Aralık 2020 - Pazar

Bülent Kerimoğlu’na Açık Davet Talebi

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 4 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

Rahmetli Kemal Sunal’ın usta oyuncu Şener Şen’le birlikte oynadığı Kibar Feyzo filminin hafızalarda kalan repliklerinden bir de “Ağam bizimle eğleniyi” sözüdür. Son günlerde Bakırköy’de yaşananlara bakıldığında Bakırköylülerin söyledikleri Bülent Kerimoğlu “bizim aklımızla eğleniyi mi” sorusu oldu. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, aralarında sağlık çalışanlarının da bulunduğu son bir aydır aralıklarla sendika temsilcileri ile birlikte Bakırköy Belediyesi önünde eylemler yapan çalışanların talep ve yasal isteklerine kulaklarını tıkayacaksın, yapılan eylemleri görmezden geleceksin, sonrasında ulusal TV kanallarından birine çıkıp sağlık çalışanlarına saygı anıtı yaptıracağını açıklayacaksın, sosyal medya hesabından da duyurusunu yapacaksın. Sahi başkan sen Bakırköylülerin sabrını mı sınıyorsun, akıllarıyla mı eğleniyorsun?

Bülent Kerimoğlu’na soru şu ; Programına konuk olduğunuz Fatma Nur Ak’a yaptığın açıklamaları Bakırköy’de görev yapan medya mensuplarına da yapabilme özgüveniniz var mı? Varsa buyurun istediğiniz mekanda, istediğiniz zaman diliminde, soru-cevap canlı yayın yapalım.   

Kerimoğlu’nun Genel Başkanlık Hırsı mı Alevlendi? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından kısa bir vido yayımlamış. Video içeriğinde aynen şu konuşmalar yer almakta.  “Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi yoksulluğu yönetmek değildir. Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi yoksullukla mücadele etmektir. Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi yoksulluğu bitirmektir. Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi eve koli göndermek, para göndermek, reçetesini tedarik etmek değildir o koşulların oluşmaması için gelir dağlımın da adaleti sağlamaktır. Yoksulluğu, işsizliği bitirmektir. Kısacası üreten Türkiye’yi yeniden fabrikalarını açan Türkiye’yi kurmaktır. Bizim sorumluluğumuz bu.” Demiş. Ne diyeyim Bakırköy’ün tüm sorunlarını çözmüş, artık ben CHP’nin Genel Başkanı olmalıyım mesajı mı vermiş. Yoksa zaman zaman söylemlerinde dile getirdiği bir TV kanalında yaptığı açıklamasında 5 bin, aynı gün başka bir TV kanalında yaptığı açıklamasında 10 bin dediği yemek dağılımı mı fazla masraflı olmuş. Ya da vatandaşların evlerinde kullanmadıkları tarihi geçmemiş ilaçları getirdiği Halk Eczanesinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yaptığı hizmet mi kendisine rahatsızlık vermiş? Meclis konuşmalarında da yer alan şehit aileleri, ihtiyaç sahipleri ve öğrencilere verdiği cüzi miktarda ki paralar mı belediyeye külfet olmuş. Zannımca Kemal Kılıçdaroğlu dışında Genel Merkez düzeyinde kimseyi dinlemediği bilinen Kerimoğlu, PM ye girememiş olsam da ben Genel Başkan olmanın vasıflarını taşıyorum demek istemiş. İki yıl öncesinde de genel başkanlığa göz kırptığı konuşmanın yer aldığı bir vido yayımlamıştım. İzleyenler hatırlayacaktır, izlemeyenler için vidonun linkini yazımın sonunda paylaşıyorum. Ancak tam da bu noktada Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda eylem yapan TÜM BEL-SEN İstanbul 1. Nolu Şube Başkanı Adem Erdem’in Bakırköy belediyesi önünde yaptıkları eylemde yaptığı konuşmasında yer alan “partisini Türkiye yönetimine taşıyacak bir belediye başkanı negatif ve suçlayıcı bir dil kullanmamalı, ahlaklı insanlar işi bilenler devleti yönetirler. Belediye Başkanı bizi tehdit ediyor, mobbing uyguluyor, işçisine verdiği maaşı çok görüyor.” Açıklamasını da hatırlatalım.   

Vidoyu izlemek için tıklayınız  https://www.youtube.com/watch?v=kYEwe-svvag&t=28s     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları