04 Kasım 2021 - Perşembe

Gazeteciler Kerimoğlu Şov İzlemeye Davet Edilmiş

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 2 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu talimatıyla 04.11.2021 günü basın bürosu (Bakırköy Belediyesinde basın bürosu var mı yok mu o da ayrıca tartışılır) çalışanlarından biri tarafından Bakırköy’deki gazeteciler aranarak (Ben dahil Özcan Atamer, Murat Başbay gibi bir çok gazeteci arkadaşım aranmadı) Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun meclis toplantısında grevin kaldırılacağının açıklamasını yapacakmış şeklinde davet edilmiş. Hep yazıyorum ya Kerimoğlu şovmen olmalı diye ne kadar haklı olduğumda yaptıklarıyla belli oluyor.

Şov Amaçlı Davet

Gelelim grevin kaldırılacağı konusuna. Tamamen şova yönelik bir durum. Şovmenlikte mahir birinin kaosu fırsata çevirmek düşüncesi de denilebilir. Meclis gündemiyle hiçbir alakası olmayan grev Bakırköy Belediyesi önünde yapılıyor grevi kaldırmakla kararlıysan basını Cumhuriyet (Özgürlük) meydanına davet edip açıklamanı yaparsın. Sendikayla masaya mı oturdunuz hangi şartlarda anlaştınız bunları sıralarsınız. Ayrıca grevin meclis gündemiyle ne alakası var anlaşılır değil. Bu tamamen yönetimsel bir sorundur. Meclise davet edip açıklama yaptığınız da gazetecilerin soru sormalarına izin verecek misiniz? Malum iç tüzük meclis salonunda gazetecilere soru sorma hakkını tanımıyor. Yoksa şovunuzu yapıp eyvallah mı diyeceksiniz?

Yuhalanma Korkusu

Yoksa 18 Haziran 2016 yılında daha çiçeği burnunda belediye başkanıyken “Diren Bakırköy” sosyal medya grubunun organize ettiği toplantıda istifaya davet edilip yuhalanmak korkusu yaşamamak mı. Sizi açıklamayı mecliste yapmaya zorlayan durum mu. Malum 07.11.2021 günü Diren Bakırköy grubu halkı meydanda grev yapan işçileri desteklemeye davet etti.  


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları