26 Mart 2021 - Cuma

Bakırköy Belediyesi Çalışanlarını Sağır Sultan Duydu Kılıçdaroğlu Duymadı

Yazar - Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE
Okuma Süresi: 3 dk.
Yılmaz Bacacı  DÜŞÜNDÜKÇE

Yılmaz Bacacı DÜŞÜNDÜKÇE

yilmazbacaci@hotmail.com - 0 (532) 211-0151
Google News

 

2018 yılından bu yana toplu iş sözleşmesi yapmaktan imtina eden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu çalışanların haftanın Salı-Perşembe iki günü yaptıkları eylemle tüm Türkiye tanıdı. İşçilerin mağduriyetini tüm Türkiye gördü. Çığlıklarını Kemal Kılıçdaroğlu dışında duymayan kalmadı. Kılıçdaroğlu, kırmızıçizgim dediği Bülent Kerimoğlu’nun yaptıklarını görmüyor, duymuyor mu? Ya da üç maymunu mu oynuyor. (Maymunların elleriyle gözlerini, kulaklarını ve ağızlarını kapamalarını simgeleyen görselin anlamı, kötü bakmamak, kötüye kulak vermemek ve kötü söz söylememektir.) Hemen her platformda hak, hukuk, adaletten dem vuran Kemal Kılıçdaroğlu ve Bülent Kerimoğlu’nun hain kalkışma 15 Temmuz gecesini Kerimoğlu’nun evinde güvenli ve samimi bir şekilde birlikte geçirdikleri de biliniyor.  

Daire Hangi Şartlarla Alındı?

Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanında sürdürdükleri eylemlerini CHP İstanbul İl Başkanlığı önüne de taşıyan Bakırköy Belediyesi çalışanları yaptıkları konuşmalarda, basın açıklamalarında oldukça önemli açıklama ve iddialarda da bulunuyorlar. Hele bunlardan biri var ki akıllara ziyan. Çalışanlarına beş lira yemek parası veren, maaşlarını düşüren Bülent Kerimoğlu’nun değeri 2 Milyon Dolar civarında olan bir evde oturuyor olması. Asgari ücretli bir çalışanın bu günün şartlarında hiç harcama yapmadan 5664 ay 472 yıl boyunca alacağı ücreti biriktirmesi ile sahip olabileceği bir konut. 31 Mart yerel seçimler sonrası Nüfusu 100 Bin-250 Bin arası olan belediye başkanları 12 Bin lira maaş aldığı biliniyor. Durum böyleyken Bülent Kerimoğlu’nun Puruva34’de bulunan 2 Milyon Dolar değerinde ki gayrimenkulü nasıl aldığı da kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Sayın Bülent Kerimoğlu, yedi yıllık belediye başkanlığı maaşıyla alınamayacak olan gayrimenkul, oğlunuzun sünnet töreninde takılan takılarla mı alındı, yoksa Damal’da ki arazilerinizi satarak mı aldınız?  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları