10 Kasım 2021 - Çarşamba

AĞLAR AĞLAR SUSARLAR...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


"Duygusal bir kişiliğe sahip" olduğu için her fırsatta ağlayan, göz yaşlarına hakim olamayan, İçişleri Bakanı, sorulan bir soru üzerine;
"İstanbul seçimini kaybettik, ben üzüldüm. Bunu da burada ilk kez söyleyeyim ağladım da… İstanbul seçimini kaybettiğimizde ağladım.
Sebebi de şu, İstanbul bizim sevgilimiz… Bu toplumun sevgilisi. İstanbul, sadece İstanbullular tarafından sevilen bir İstanbul değil. İstanbul'u herkes tarafından sevilen, etrafındaki bütün coğrafya tarafından sevilen birileri tarafından da imrenilen bir şehir. Bizim bu şehre "hizmetlerimiz olması gerekir." demiş.
Sonuç olarak, İstanbul'u "kaybettiklerinden" yani İstanbul kendilerini "terk ettiğinden",  dolayı artık "hizmet edemeyecekleri ve kullanamayacakları" için "ağladığını" ifade etmiş.
İyi de gene her fırsatta ağlayan, gözyaşlarına hakim olamayan, "duygusal bir kişiliğe sahip" CB-AKPGB de, İstanbul için;
"........ biz bu şehrin kıymetini bilmedik, biz bu şehre ihanet ettik, hala da ihanet ediyoruz. Ben de bundan sorumluyum" demişti. 
Biri "hizmete "devam etmeliydik" derken, diğeri "hizmet ederken ihanet ettik" diyorsa...
Demek ki;
İktidarda önemli görevleri üstlenmiş olan bu iki "duygusal kişiliğin" hizmet anlayışları arasında "ciddi" fark var.
Bu nedenle de iyi ki İstanbul'u kaybetmişler. 
Çok ağlayacaklarını biliyorum ama, dilerim en kısa zamanda ülkeyi de kaybederler.
Aksi taktirde -onlar ağlamasın diye- gelecek nesiller ağlayacak. 
Ağlayanlar için de sakın üzülmeyin. Ağlar ağlar susarlar..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları