20 Nisan 2021 - Salı

KANDIRILAN KANDIRILANA...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

CB-AKPGB geçenlerde yaptığı bir açıklamada "İnsanlarımız çoğu zaman tedavi için, üniversite eğitimi, iş, aş bulmak için Avrupa'ya Amerika'ya gitmek zorunda kalırdı. Allah'a hamdolsun bugün bu tablo büyük oranda tersine döndü" dedi.
Dedi de, ülkede işsizlik oranı yüzde 28,3 olarak açıklandı.
Gençlerin yüzde 70'i yurt dışına gitme hayalleri kuruyor.
Bu arada AKP'li Belediyelerin sağladığı "hizmet pasaportuyla" minimum 6000 euro ödeyerek yurt dışına kaçanlardan biri de, konuyu araştıran gazeteciyle yaptığı röportajda "...... Bana böyle bir olanak sunulmuş bunu kullanmışım. Kime deseler seni bu yolla Avrupa’ya götüreceğiz. Kim yok der? Haftada 3 ya da 4 otobüs geliyor. Düşünün…... Niye pişman olayım ki, burada her şey var, orada iş yoktu, güç yoktu; açtım yav" demiş.
Şimdi biz hangisine inanalım?
Tabi ki CB-AKPGB ye inanacağız. Koskoca CB-AKPGB'nin yalan söyleyecek hali yok herhalde...
Ayrıca "tedavi" derken saç ektirmek için gelenleri kastediyorsa? Doğru.
İstanbul Orta Doğu ülkelerinden, Kuzey Afrika ülkelerinden saç ektirmeye gelenlerle dolu...
"İş için, aş için gelenler" derken, savaştan kaçan Afganları, Suriyelileri ya da Afrika ülkelerinden gelip "çakma" saat satan girişimcileri, "Gece hayatı" için kuzey ülkelerinden getirilen kadınları kastediyorsa o da doğru...
Haaa bu arada CB-AKPGB hem AKP'li belediyeleri, hem İçişleri Bakanlığını "kullanarak" Almanya'ya kaçanlar ve de bu organizasyonu yapanlar hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
Yapmadı ama soruşturmanın sürdüğü kesin. Görevden alınanlar bile oldu.
İstifa eden var mı? diye sormayın sakın. Ayrıca neden etsinler ki? Bir sefer de onlar kandırılmış olsunlar değil mi?
Ülkeye bakar mısın? 
Kandırılan kandırılana...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları