28 Ağustos 2021 - Cumartesi

İKİ ÇAĞRI...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


CB-AKPGB Müslüman Ülkelere hitaben; "Bir tarafta açlığın, savaşın ve aşırı yoksulluğun olduğu, diğer tarafta lüksün, sömürünün hüküm sürdüğü bu adaletsiz düzenin daha fazla devam etmesi mümkün değildir. 
Türkiye her zeminde ve her fırsatta ‘Dünya beşten büyüktür’ diyerek, bu küresel adaletsizliğe dikkat çekmektedir. 
Hiçbirimizin bu kötü gidişatı uzaktan seyretme lüksü yoktur.  Müslümanlar hem kendi huzur ve esenlikleri, hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha fazla yükseltmelidir." diyerek, çağrı yapmış.
Kendisinin bu çağrısını okuyunca ben de bir "vatandaş" olarak, Türkiye'de yaşayan müslümanlara hitaben;
"Bir tarafta açlığın ve aşırı yoksulluğun olduğu, diğer tarafta lüksün, sömürünün hüküm sürdüğü bu adaletsiz düzenin daha fazla devam etmesi mümkün değildir. 
Hiçbirinizin bu kötü gidişatı uzaktan seyretme lüksü yoktur.  Müslümanlar hem kendi huzur ve esenlikleri, hem de ülke insanının güvenliği ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini yükseltmelidir." diyerek, çağrı yapmak ihtiyacı hissettim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları