08 Mayıs 2021 - Cumartesi

GEL DE İNAN...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya'nın başkenti Berlin'de Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile heyetlerarası ve baş başa görüşmeler gerçekleştirmiş.
Görüşmelerin ardından yapılan  ortak basın toplantısında da Bakan Çavuşoğlu "Mayıs sonuna kadar Türkiye'de turistlerin -görebileceği- herkesin aşılanacağını" söylemiş.
Yani -ülkemizin hemen hemen her bölgesi hatta her şehri turistler tarafından ziyaret edildiğine göre- Kapadokya'dan Nemrut'a, İstanbul'dan Bodrum'a, Pamukkale'den Çeşme'ye, Kuşadası'ndan, Safranbolu'ya, Antakya'dan Edirne'ye, Çanakkale'den Van'a, İzmir'den Karadeniz yaylalarına...
Sonuç olarak -hemen hemen- ülkenin her şehrinde ki, her sahil yerleşiminde ki, taksiciler, Tur şoförleri, yardımcıları, rehberler, araba kiralama firması çalışanları, benzin istasyonlarında, konaklama tesislerinde çalışanlar, tüm otellerin, motellerin, pansiyonların, tatil köylerinin çalışanları, esnaflar,  restorantlar, barlar, kafelerde çalışanlar, bütün havaalanlarının personeli, güvenlik güçleri, zabıta görevlileri, jandarma teşkilatı vb... yani saymakla bitmeyecek kadar insan aşılanacak.
Hem de Mayıs sonuna kadar yani 24 günde...
Peki Aşı var mı? Gelecek...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları