26 Mart 2021 - Cuma

KİFAYETSİZ MUHTERİSLER...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

"Bu da nereden çıktı" demeyin. 
Ben demedim. CB-AKPGB dedi.
"Ekonomi battı diyenler, bittik diyenler kifayetsiz muhterislerdir" dedi.
Yani hepimizi "kifayetsiz muhteristler" olarak ilan etti.
Neyse ki, bu sefer ucuz atlattık. Bölücü, vatan haini, terörist olmadık.
Evet.... CB-AKPGB COVID-19'a hayatını yaşattığı, bayram yaptırdığı AKP Kongresinde yaptığı konuşmanın bir bölümünde;  ".............. son birkaç gündür piyasalarda yaşananan dalgalanmanın 'Türkiye ekonomisinin gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını kesinlikle yansıtmadığını" belirtti ve "Siz içeride birilerinin 'battık, bittik, yıkıldık, öldük' diye terane tutturduğuna, kendi ülkelerini kötüleme yarışına girdiklerine bakmayın… Bunlar kendi ülkelerinin ve milletlerinin felaketinden iktidar devşirme hevesinde olan, gözlerini kin ve nefret bürümüş, kifayetsiz muhterislerdir" dedi.
Yani işsizlik, batan işyerleri, pahallılık, yoksulluk, açlık, geçim sıkıntısı, paramızın değer kaybedişi, dış borç miktarı, cari açık vb.... hepsi "ülkemizi kötülemek" için, "iktidarı değiştirmek" için "uydurduğumuz" şeylermiş.
Demek ki, parasızlıktan intihar edenler de, sırf ülkeyi kötülemek, iktidarı değiştirmek için yaşamlarına son veriyorlar.
Aslında memleket "güllük gülistanlık" da, biz "kifayetsiz muhterisler" kıymetini bilmiyoruz. Utanmadan sıkılmadan "memleketi batırdılar" diyoruz.
Demek ki, "saraydan" öyle gözüküyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları