28 Mayıs 2021 - Cuma

TEHLİKELİ DESTEK...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 3 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

CB-AKPGB, İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize'ye yaptığı ziyaret sırasında - hiçbir parti liderinin, hiçbir yerde yaşamaması gereken "gerilim"lerle ilgili olarak, ".......Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Rize'deki ders birinci ders, Çayeli'nde de gerekeni yaptılar. Trabzon'a geçmeye kalktı, uçağa binip döndü. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler........" demiş.
Bunları söyleyen -halkın kendisini ülkede huzur ve güveni sağlamakla görevlendirdiği- Cumhurbaşkanı.
O ise, yaşananları kınayacağına, bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıracağına, -genel başkanı olduğu partinin siyasi çıkarları için- "yangına körükle" gitmeyi tercih ediyor ve de "bu birinci ders, daha neler olacak neler..." diyerek, yaşananlara destek vermekle kalmayıp, aynı zamanda teşvik de ediyor.
Eeee partili Cumhurbaşkanı olursa, olacağı bu...
Önce kendi siyasi çıkarları, sonra "demokrasi" ve ülkede yaşayanların huzur ve güveni...
Ayrıca bu ilk de değil;
Daha önce de başka bir parti liderine saldırılmış, kendisi linç edilmeye çalışılmıştı. 
CB-AKPGB'nin açıklamasında yaşanan "arbede"lere verdiği desteğe bakarsanız, anlaşılan bu "arbede"ler, "saldırı"lar son da bulmayacak.
Gelin görün ki, bu tür kısa vadeli, kısır ve ucuz siyasi çıkarlar için, yapılan "provokasyon"lara, "arbede"lere, "saldırı"lara göz yummak, destek vermek hiçbir zaman olumlu sonuçlar vermemiştir, veremez de...
Bu tür olaylara göz yumulması, destek verilmesi,  devam edeceğinin söylenmesi, "demokrasi"yi ayaklar altına almaktan, kargaşadan, halkı bölmekten ve birbirine düşmanlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Kimseye de bir yararı olmaz.
Tam tersine ülkeye büyük zararı olur.
Ama kimin umurun da...
Ancak unutulması ki; bu tür olayları önlemek yerine, desteklerseniz ve devamını beklerseniz, girişimleriniz gün gelir "bumerang" işlevi görür.
Bunlar çok TEHLİKELİ DESTEKLERDİR.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları