25 Nisan 2021 - Pazar

DIŞ GÜÇLER...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Şu DIŞ GÜÇLER yok mu, DIŞ GÜÇLER... Gerçi kim oldukları konusunda "resmi" bir bilgim yok ama olsun...
Her şey onların başının altından çıkıyor.
İktidar tarafından kim oldukları henüz kamuoyu ile paylaşılmamış olsa da, bizi çekemeyen, kıskanan, kötülüğümüzü isteyen DIŞ GÜÇLER gene iş başında...
Nereden mi anladım.
Ben anlarım, hatta kim olduklarını bile tahmin ediyorum ama  "iktidar" dururken bana söz düşmez. 
Ne zaman neyin açıklanması gerektiğini, neyin doğru neyin yanlış olduğunu, her şeyin en doğrusunu, en iyisini hatta en güzelini bilen, ülkenin ve insanların yaşadığı sorunlarda hiçbir sorumluluğu olmayan, gece gündüz ortalığı toparlamaya çalışan, ama 19 yıldır bir türlü beceremeyen, hatta DIŞ GÜÇLER yüzünden daha da dağıtan...
"Skandalları" yaratan ama yarattığı skandalları dahi kendi kendine soruşturan, kimseyi işine karıştırmayan iktidar bilir.
Bakın Merkez Bankasının milyarlarca dolarlık müdahalesine, kısa sürede dört başkan eskitmesine rağmen dolar durmuyor, aldı başını gidiyor. Ben bu satırları yazarken 8.32 idi. Siz okurken kaç olur kimse bilemez.
Ancak bu böyle gitmez, sömürü devam etmez...
Pardon kanallarım karıştı. 
Sevgiyle kalın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları