04 Mayıs 2021 - Salı

YETER DE ARTAR BİLE...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Hepinizin bildiği gibi CB-AKPGB'nin "TAM" benim "ÜÇÜN BİRİ" olarak tanımladığım KAPANMA önlemleri kapsamında cenaze törenlerine katılım 30 kişi ile sınırlandırılmıştı.
Gelin görün ki;
Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede 88 yaşında yaşamını yitiren Ümraniye Belediye Başkanının babası Ahmet Galip Yıldırım'ın Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Yıldırım'ın ailesi, yakınları, CB-AKPGB, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, İstanbul Valisi, milletvekilleri ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.
Cenaze töreninin videosunda ne yazık ki, kişi sınırlaması da, mesafe önlemleri de -CB-AKPGB'nin değişiyle- "yok hükmünde" idi. 
İktidarın salgın önlemlerini hiçe sayarak, düzenlediği ya da katıldığı bu kaçıncı cenaze töreni?
Ben artık saymaktan vazgeçtim.
Atalarımız boşuna, "balık baştan kokar" dememiş.
Bu arada RTÜK'ün CHP kontenjanından üyesi İlhan Taşcı'nın dediğine göre de, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin televizyon kanallarının yöneticilerini -özel hattan- arayıp "lebaleb" görüntüleri kullanmamaları için talimat göndermiş. 
Tüm bu yaşananlar gösteriyor ki, bu iktidardan "ne köy olur ne kasaba".
19 yıllık iktidarları sonucunda ülkenin geldiği durum ortada...
İşsizlik, açlık, intiharlar, kadın cinayetleri, çocuklara taciz- tecavüz, hukuksuzluk, yolsuzluk, dış politikada başarısızlık...
Sorunlar ve başarısızlıklar saymakla bitmez ama iktidar hala "reform" aldatmacalarıyla halkı oyalamaya çalışıyor.
Halbuki, dolu dolu 19 yıllık iktidarlarına rağmen, bunca sorun sizce de istifa etmeleri ya da ülkeyi erken seçime götürmeleri için yetmez mi?
Bence yeter. Yeter de artar bile...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları