03 Kasım 2021 - Çarşamba

KENDİ YER SALKIMI...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


CB-AKPGB G-20 zirvesinden sonra yaptığı konuşmada;
"........ Bir tarafta yüz milyonlarca insan ilk doz aşıya dahi ulaşamazken, diğer tarafta turizm amaçlı uzay seyahatleri için yüz milyarlarca dolar harcanabiliyor. Bu 'adaletsiz düzenin' daha fazla devam etmesi mümkün değildir." dedi.
Peki bu açıklaması sonrası;
Türkiye'de halk açlık, yoksulluk ve geçim sıkıntısı çekerken, işsizlik çok ciddi seviyelere ulaşmışken... 'aya gideceğiz' demesi, 'Kanal İstanbulu yapacağım' diye tutturması, kullanıcı garantisi vererek, 'yap-işlet-devret' modeliyle halk için harcaması gereken paraları 'har vurup, harman savurması', yaşadığı 'Külliye' adını verdiği 'Kaçak Saray'ın masrafları, aylık maaşını 100.750TL ye çıkartması, 12 tane makam uçağı alması, sonra da -eşinin- mango kurutarak yaptıkları tasarrufu anlatması.... sonuç olarak  yazmakla bitmeyecek israfları" 'sürdürülebilir adaletli bir düzen" mi, diye sormak gerekmez mi?
Hani derler ya, 'kendi yer salkımı, ele verir talkımı'

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları