07 Ekim 2021 - Perşembe

KÖTÜ SENARYO-KÖTÜ OYUNCULUK...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 3 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


Geçtiğimiz günlerde CB-AKPGB, Tarım Kredi Kooperatifi Satış Merkezinde -halktan biriymiş gibi- önünde market sepeti ile alışveriş yaparken fotoğraf vermiş. Daha sonra da; 
"........gördüğünüz gibi buradaki market, gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatifleri'ne verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız” demiş.
Hadi gelin bu haberi ve açıklamayı, birlikte irdeleyelim, sorularımızı soralım.
* Kooperatif Satış Merkezi ve çevresi, -halktan biri gibi gösterilmeye çalışılan- CB-AKPGB gelmeden kaç saat önceden boşaltılıp, kordon altına alındı?
* CB-AKPGB Satış Merkezine kaç araçlık konvoy ile geldi yoksa evine yakın olduğu için -bu kez- yürüdü mü? Yürüdü ise kaç kişi tarafından korunarak yürüdü?
* CB-AKPGB Satış Merkezinden aldığı tüm ürünlerin fiyatlarına tek tek baktı mı?
* CB-AKPGB "ürün fiyatlarının uygun olduğu açıklamasını",  aldığı ürünlerin başka mağazalardaki satış fiyatını bilerek mi yaptı? Yoksa kendisine -örneklemeler yapılarak- fiyatların uygun olduğu mu söylendi?
* CB-AKPGB "Tarım Kredi Kooperatiflerine 1000 adet yeni satış merkezi açılması için" talimat verdiğini söylerken, Tarım Kredi Kooperatiflerinin yıllardır zarar ettiğini bilmiyor mu?
* Aldıklarının içinde temel gıda maddeleri olmadığı halde, kasada 1002 TL nakit ödediği açıklanan CB-AKPGB, ülkede yaşanan pahallılığın, geçim sıkıntısının, yoksulluğun sorumluluğundan, bu tür "gösteri"lerle kurtulamayacağının farkında değil mi?
Neyse...
Sanırım bu kadar kötü bir senaryoya, bu kadar kötü bir metine, bu kadar kötü bir oyunculuğa... 
Bu kadar soru yeter.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları