08 Ekim 2021 - Cuma

AİLE HEKİMLERİ YALNIZ KALMAMALI...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Aile Hekimleri, "özlük haklarıyla" ilgili sorunların çözümü için, bir günlük iş bırakma eylemi yaparak, sorunlarını yazılı olarak dile getirmişler ve "haklı" taleplerini iktidara duyurmaya çalışmışlardı.
İktidar Aile Hekimlerinin "haklı taleplerini" duyup, çözüm getireceğine, tam tersini yapıp "kendi bildiğini okumaya" devam edince...
Aile Hekimleri de, 7 Ekim'de bir kez daha "Bir Günlük İş Bırakma Eylemi" yapma ve İstanbul Yeni Kapı Miting Alanında toplanma kararı aldı. Miting izni için de İstanbul Valiliğine başvurdu...
Gelin görün ki;
Çok yakın zamanda "Aşı karşıtlarına" miting için izin veren Valilik, "Aile Hekimleri Mitingi"ne hiç bir gerekçe göstermeden izin vermedi.
Aile Hekimleri de konuyu yargıya taşıdılar ve mücadelelerine devam edeceklerini açıkladılar...
Açıkladılar da;
İktidarın "demokrasi"nin gereği olan, en doğal hakları bile yasaklamasına, uyguladığı "çifte standart"a hepimizin karşı çıkıp, Aile Hekimlerine destek vermemiz gerekiyor.
Aksi taktirde herkes bilmeli ki, 
İktidarın "anti-demokratik" keyfi uygulamaları her alanda devam edecek, bundan da hepimiz ekkileneceğiz.
Kendi geleceğimiz için, haydi hep beraber Aile Hekimlerine destek olalım...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları