01 Eylül 2021 - Çarşamba

KAMUDA TASARRUF...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 56 sn.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


Hepinizin bildiği gibi "itibardan tasarruf olmaz" diyen CB-AKPGB, daha sonra da -kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması, kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımına ilişkin- "Tasarruf Tedbirleri Genelgesi" yayınlamıştı.
Yayınlanan bu genelge sonrası, Elazığ'ın 8 bin nüfuslu Yurtbaşı "Belde" Belediye Başkanı -600 bin TL. değerinde 2016 model AUDI marka- makam aracı almış.
Aldığı makam aracıyla ilgili gelen eleştiriler üzerine açıklama yapan AKP'li Belediye Başkanı, "Ortada lüks bir araba yok. Cumhurbaşkanımızın tasarruf tedbirleriyle ilgili yapmış olduğu uyarı, 'Lüks araçlar almayın' uyarısında bulunuyor. Bizde bu uyarıya uyarak bu aracı aldık. Gidip Şahin alacak halimiz yok ya..." diyerek kendini savunmuş.
Kamuda tasarruf bu "zihniyetle" yapılıyorsa, vay bu halkın haline...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları