03 Mart 2021 - Çarşamba

BU DA BENİM HAYALİM...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Bu ülkede insanların insanca yaşaması için, -hiçbir karşılık beklemeden- her şeyi göze almış, bedeller ödemiş ya da ödemeye hazır olan "solcu"lar ne zaman bir araya gelmeyi başaracak?
12 Mart, 12 Eylül hiçbirini birbirinden ayırt etmeden, hepsini kırıp geçirirken, "faşizm tahlilleri farklı, örgütlenmeleri farklı, mücadele yöntemleri farklı" demedi. Sadece bunlar "solcu" dedi.
Tüm "sol" partilere ve örgütlere çok ağır bedeller ödetti.
Hedeflenen, özlenen Türkiye "aynı" olduğu halde, bir takım ideolojik, politik ayrılıkları bir kenara bırakıp, birlik olmanın zamanı -hala- gelmedi mi?
Bence geldi de, geçiyor bile...
Sanırım artık tüm "solcu"ların en azından, -ortak bir platformda- ivedilikle bir araya gelmesi gerekiyor.
Yanlış mı düşünüyorum?
Ülkede TÜM SOLCULAR -geçmişte yaptıkları hatalarından da dersler çıkartıp- "tek çatı" altında toplanarak, ülkedeki siyasi partiler yelpazesinde yerini alsa, ne güzel olur, değil mi?
Bu da benim hayalim.
Sevgiyle kalın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları