14 Nisan 2021 - Çarşamba

EMEKLİ AMİRALLER...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

104 Emekli Amiral'in imzaladığı "bilgilendirme bildirisi" nedeniyle  gözaltına alınan, 4 gün yetmedi diye gözaltı süreleri 4 gün daha uzatılarak toplam 8 gün gözaltında tutulan 10 emekli amiral ile yaşları nedeniyle ifadeye davet edilen 4 emekli amiral mahkeme tarafından -ikamet ettikleri illeri terk etmemek kaydı ile- serbest bırakıldı.
Bir haftayı aşkın bir süre ülke gündemini meşgul etmek için kullanılan, iktidar yanlısı siyasiler, basın mensupları ve yorumcular tarafından "yargısız infaza" maruz kalan...
MHPGB Bahçeli de dahil, bazılarının -hadlerini fazlasıyla aşarak-  rütbelerine, emeklilikliklerine -sadece Kuvvet Komutanlığı görevi yapmış emekli amirallere tanınan korumalı lojman hakkına- dahi göz diktiği... 
Emekli amiraller serbest.
İçlerinde Deniz Lisesi'nden sınıf arkadaşlarımın da olduğu emekli amirallere öncelikle "geçmiş olsun" diyorum.
Ayrıca uzmanlık alanlarına giren  bir konuda kamuoyunu uyardıkları, bilgilenmelerine neden oldukları için de teşekkür ediyorum. 
Bu arada emekli amiraller hakkında yapılan bunca yargısız infaz girişimlerine rağmen, hiçbir tesir altında kalmadan -yasaların gereğini yaparak emekli amiralleri serbest bırakan mahkeme heyetine de "teşekkürü" bir borç biliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları