28 Aralık 2021 - Salı

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


Hepinize merhaba...
Evet YÖNTEM GAZETESİ'nin sahibi Sn.Yılmaz Bacacı'nın daveti ve sizlerin gösterdiği ilgi sayesinde, bir yıldır her gün gündemdeki bir konuyla ilgili görüşlerimi, gazetedeki "ANLAYANA" adlı köşemde sizlerle paylaştım.
Hergün yazmanın bu kadar yorucu bir iş olduğunu, yazmadan önce tahmin dahi edemezdim. Ne kadar zor olduğunu yazınca anladım.
"İç karartıcı" gündemi takip et, konuyu seç, araştırmasını yap, yaz, defalarca oku, düzeltmeleri ile uğraş, yayınlandıktan sonra dağıtımını yap... 
Gerçekten kolay bir iş değil.
İnsanı hem yıpratıyor, hem de öyle zamanını alıyor ki, başka bir şey üretmeye vaktin kalmıyor. Bense kitaplarıma bir yenisini eklemeyi çok istiyorum.
Bu nedenle 2022 yılında sanırım her gün yazamayacağım.
Bu konuda beni anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum. 
Bir yıl boyunca yazılarımı takip ederek, yorumlar yaparak, bana "yazma gücü" veren arkadaşlarıma ve okuyucularıma -çok ama çok- teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Hepinize şimdiden yaşanası bir yıl dilerim. Ara ara görüşmek üzere, sevgiyle kalın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları