19 Kasım 2021 - Cuma

BİLEMEDİM...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


"Ülke ekonomisi uçacak" denen ama ülke ekonomisi yerine, döviz kurlarının uçtuğu ülkemizde...
Faiz oranlarını indirmeyi doğru bulmayan Merkez Bankası Başkanlarını görevden alan, -ülke ekonomisi her geçen gün daha da kötüye giderken- uzmanlık alanının ekonomi olduğunu söyleyen, dolu dolu 19 yıldır iktidarda olmasına rağmen hala enflasyonu düşürmeyi beceremeyen CB-AKPGB, partisinin grup toplantısında;
"Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Bunu farklı yere çevirme gayretine girenlere diyorum ki, boşuna uğraşmayın. Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz. Bunun başka çıkışı olamaz. Bu görevde olduğum sürece faizle mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim ve enflasyonla mücadelemi de sürdüreceğim." demiş.
Toplantı sonrası gazetecilerin "Merkez Bankası faizleri düşürecek mi?: sorusunu da, "....... Bırakın da Merkez Bankası bağımsız olarak kararını versin" diyerek cevaplandırmış.
Güleyim mi? Ağlayayım mı? Bilemedim.
Not: Bu yazı 17.11.2021 tarihinde Merkez Bankası "faiz indirim kararı" almadan gazeteye ulaştırılmıştır. "Faiz indirimi kararı" ile ilgili yazım yarın akşam saat 00.02 de yayınlanacaktır. Bilginize. Sevgiyle kalın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları