30 Haziran 2021 - Çarşamba

NASIRA BASILMASAYDI?

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'ndaki çiftliğinde yapılmış olan 15 kaçak yapı için yıkım kararı alınmış ve tahliye işlemi başlatılmış. 
Partinin Genel Başkanı Meral Akşener de, grup toplantısında bu konuya değinerek, ".....iki gündür Sayın Lütfü Türkkan'ın meşhur çiftliği üzerine gagalanıyoruz. Kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim......" demiş.
Yani, "bir çok siyasetçi kaçak yapı yapıyor. Bugüne kadar ses çıkarmıyordum ama madem bizim milletvekilimizin yaptıklarını yıkıyorlar, benim de bundan sonra iki elim yakalarında olacak. Kaçak yapı yapan siyasilerin yaptıklarını tespit edip, hepsinin "ipliğini pazara" çıkaracağım demiş.
İyi de bu açıklaması üzerine, kendisine sormak gerekmez mi?
*Neden bugüne kadar "rezil etmek" için girişimde bulunmadınız da, şimdi bulunacağınızı söylüyorsunuz?
* Kendi milletvekilinizin yaptığı kaçak yapılar yıkılmasaydı da, yapılan kaçak yapıları tespit edip "rezil etmek" zaten göreviniz değil mi?
Yasalardan, yönetmeliklerden, hukuktan yana olmak bunu gerektirmez mi?
Tabi ki gerektirir. 
Gel gör ki; Akşener'in açıklaması ne yazık ki, "nasırına basılmış" insanın feryadı niteliğinde bir açıklama olmuş.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları