26 Mayıs 2021 - Çarşamba

VENEZUELLA...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Oğlunun "uyuşturucu kaçakçılığı" yaptığı iddia edilen AKP'nin "jokeri" Binali Yıldırım, iddiaları kesin bir dille ret edip, "Oğlum Venezuela'ya Covid malzemesi dağıtmak için gitti" dedi.
Hadi gelin biz de; Binali Yıldırım'ın oğlunun -bu gözleri yaşartan ilgiyi gösterdiği- Venezuella'nın Covid-19 raporuna bir göz atalım.
Venezuella, 2020 yılı itibarıyla -yaklaşık- 28.500.000 nüfuslu bir ülke.
Salgın boyunca -gün itibarı ile- toplam vaka sayısı -yaklaşık- 223.000 kişi, toplam vefat -yaklaşık- 2513 kişi, bugüne kadar günlük en yüksek vaka sayısı ise -yaklaşık- 1300 kişi.
Bu tabloya bakılırsa Binali Yıldırım'ın oğlu keşke Venezuella'ya kadar yorulacağına, malzemeleri İstanbul'da dağıtsaydı. Daha "hayırlı bir iş yapmış" olurdu.
Bu arada Binali Yıldırım'ın, oğlu ile ilgili "uyuşturucu kaçakçılığı" iddiasını kabul etmesini beklemek tabi ki, "saflık" olur.
Tamam da...
İnsan "uyuşturucu kaçakçılığı" iddiasını inkar etmek için de, daha inandırıcı bir bahane bulur. 
Hani başkalarının bulmaya çalıştığı gibi...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları