16 Ocak 2021 - Cumartesi

CHP'NİN YENİ KAMPANYASI...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 3 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

CHP'nin 15 Ocak''da başlattığı "SEN VARSAN BİZ VARIZ" kampanyasının başlığını okuyunca, nihayet CHP de vatandaşla kucaklaşmak üzere kampanya başlatıyor sandım ve inanın hem şaşırdım, hem de sevindim.
Şaşırdım, çünkü CHP'nin -tüm çağrılara rağmen- vatandaşla direkt teması sağlayacak bir kampanya programı olduğunu sanmıyordum.
Sevindim, hatta kendi kendime "bu sefer yanıldın Sermet, bak CHP de vatandaşla birebir ilişki kurmaya  başlıyor" dedim.
Gelin görün ki, kampanyanın içeriğini okuyunca boşuna sevindiğimi anladım.
Neden derseniz? 
Kampanya vatandaşla ilişkiye geçme, dirsek teması kurma kampanyası değilmiş. Peki neymiş?
CHP İstanbul İl Başkanlığı başlatacağı ‘’Sen Varsan Biz Varız’’ adlı kampanya ile, İstanbul'un 39 ilçesinde eşzamanlı olarak, tüm parti üyelerini ziyaret edilecek ve “ikinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi”ni paylaşılacakmış.
Yani üyelerini motive etmek, dirsek teması kurmak ve parti çalışmalarına katılmalarını sağlamak için başlatılan bir kampanya imiş.
İyi de, beğenelim ya da beğenmeyelim AKP,  İYİ PARTİ, SP bu çalışmalarını çoktan bitirdi, seçmenle direkt temasa geçti. Parti kuracağını açıklayan -CHP üyesi- Muharrem İnce bile seçmen turunu tamamladı.
CHP daha yeni ve sadece İstanbul'da üye ziyaretleri kampanyası başlatıyor.
Çok geç kalmış bir kampanya olmasına rağmen gene de, sadece İstanbul'da değil, bir an önce ülkenin tamamında, parti örgütünü "yeniden" motive etmeyi başarıp, ülkenin sorunları üzerinden "ana muhalefet" görevlerini -hakkıyla- yapmaya başlamalarını dilerim.
Bu arada Cumhur İttifakı'nın da "armut toplamadığını" unutmasalar ve -en azından matematiksel nedenlerle HDP'nin de katılması gereken- PARLAMENTER SİSTEM İTTİFAKI'nı oluşturmanın öncülüğünü -kimseden çekinmeden- yapsalar iyi olur.
Bence tek kurtuluş yolu, "PARLAMENTER SİSTEM İTTİFAKI"
Görünürde başka çıkış yolu yok...
Tekrar görüşene dek, sevgiyle kalın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları