18 Mayıs 2021 - Salı

ŞÜPHESİ OLAN VAR MI?

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

İktidar tarafından düne kadar devlet koruması altına alınan, kendisine resmi koruma polisi dahi verilen, şimdi ise "Organize Suç Örgütü" lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, yayınladığı -"skandal" tanımını da aşan- video konuşmalarında,
İçişleri Bakanlığından kendisine verilen bilgi sonucu yurt dışına kaçtığını söylemişti.
Kendisi yurt dışına çıktıktan sonra düzenlenen operasyonlarla evi aranan, adamları gözaltına alınan Sedat Peker, yurtdışından yaptığı açıklamalarda "iki müfettiş gönderin beni yalan makinasına bağlayın diyerek "Yalan Makinasına" bağlanmayı da teklif etmişti.
Sedat Peker,  yayınladığı yeni videosunda ise;
"Savcılar harekete geçerse, tüm anlattıklarım bir hafta içinde delillenir" diyor.
"Hukuk Devletleri"nde iddiada bulunan kim olursa olsun, iddiaların muhatabı kimler olursa olsun, -cinayetten, uyuşturucu kaçakçılığına kadar varan- bu denli ciddi iddialar karşısında savcılar soruşturma açar, kimsenin tesiri altında kalmadan da gereğini yaparlar.
Gelin görün ki, iktidarın "Hukuk Devleti" olduğunu iddia ettiği ülkemizde, konu hakkında iddia sahibini suçlamaktan öte hiçbir girişim yok.
Hatta bırakın girişimde bulunmayı, konu hakkında soru soran muhalefeti de, "Organize Suç Örgütü Liderinin söylediklerinden medet ummakla" suçlayıp, -zeytinyağ misali- üste çıkmaya çalışıyorlar.
Acaba bu iddialar aynı kişi tarafından, iktidar ve yandaşlarına yönelik değil de, muhalefet partisi üyelerinden herhangi biri/birileri hakkında yapılsaydı neler olurdu?
Haklarında hemen soruşturma açılacağından...
Dokunulmazlıkları olanların, dokunulmazlıklarının kaldırılması için fezlekeler düzenleneceğinden...
İktidar partisi ve küçük ortağı tarafından günlerce propaganda malzemesi olarak kullanılacağından...
Şüphesi olan var mı?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları