02 Nisan 2021 - Cuma

UNUTTURMAYACAĞIZ...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs salgınını önlemek için iktidarın aldığı önlemler ve "yasaklar" sürerken, ülkenin dört bir yanından gelen delegeler yetmezmiş gibi, konuklarında tıka-basa doldurduğu kapalı spor salonunda yapılan AKP Büyük Kongresi'ne ilişkin bir soru üzerine;
"Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Bugüne kadar Bilim Kurulu üyelerimiz dahil olmak üzere kapalı ortamlarda virüsün bulaştığını biliyoruz" dedi.
O zaman sormak gerekmiyor mu?
İktidar olarak madem bunu  biliyorsunuz, neden düzenleniyorsunuz?
Ayrıca; 
Siz iktidar olarak salgını tetikleyecek her türlü girişimde bulunun, salgında Ayasofya'yı ibadete açın, salgında miting düzenleyin, tıka-basa dolu salonlarda il kongreleri düzenleyin, yetmezmiş gibi konukların da katılmasına izin verdiğiniz Büyük Kongrenizi yapın, salgının yeniden tırmanmasına neden olun.
Sonra da "bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydası olmaz diyerek konuyu kapatmaya, unutturmaya çalışın.
Bedelini de millet ödesin.
Ne ala memleket...
Unutmayacağız, unutturmayacağız 
Sayın Bakan...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları