25 Mart 2021 - Perşembe

"DUR" DEMEK ZORUNDASINIZ...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Evet... salgında günlük vaka sayılarının 26.000'i geçtiği bir ortamda, CB-AKPGB'nin deyişiyle "lebalep" dolu bir spor salonunda AKP Büyük Kongresi yapılıyor.
Bir çok kuruluşun kongrelerini -salgın nedeniyle- erteleyen iktidar, kendi parti kongresini, hiç utanmadan, sıkılmadan -salgını yok sayarak- yapıyor.
Bu yetmezmiş gibi, kongre öncesi de, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, parti kongresine ilişkin, "Bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz" diyor.
19 yıldır ülkede demokrasinin, düşünce özgürlüğünün, ekonominin, yargının, yürütmenin, yasamanın geldiği duruma bakarsak ve de bunlar, iktidarın bundan sonra yapacaklarının sadece ön hazırlıkları ise...
Yandık, gerçekten yandık.
Hazırlık döneminde yapılanlar bunlar ise vay bu ülkenin, bu milletin haline...
Bu nedenle, ülkesini seven bir yurttaş olarak tekrar çağrı yapıyorum. Hatta haykırıyorum....
GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEMDEN yana olan, "TEK ADAM" rejimine karşı olan, ülkenin kararnamelerle yönetilmesine "HAYIR" diyen, tüm siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları, dernekler, STK'lar farklılıklarınızı bir kenara bırakıp bir araya gelin ve bu gidişe "DUR" deyin.
Bunu beceremezseniz, bilin ki;
Yaşanabilecek bir ülkemiz kalmayacak. 
Bu işin hiç şakası yok...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları