06 Eylül 2021 - Pazartesi

GERÇEK

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


İktidar -TÜİK verilerine göre- ekonominin yüzde 21.7 büyüdüğünü iddia edip, övünüyor da övünüyor.
Raflarda enflasyon yüzde 40-50 seviyesinde olmasına rağmen, iktidar Ağustos ayı enflasyonunu -ıkına sıkıla- yüzde 19.25 olarak açıklamak zorunda kalıyor. 
Bu arada yüzde 5 zam yaptığı çalışanlarını, enflasyona ezdirmediğini iddia edip, -hiç çekinmeden- "vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik" diye de nutuklar atıyor. 
İktidar -daha bir araba motoru yapamazken- "araba yapıyoruz, siha yapıyoruz, helikopter yapıyoruz, tank yapıyoruz, gemi yapıyoruz" diyerek kendini de, halkı da kandırmaya çalışıyor.
Attığı bu kadar "palavra" yetmezmiş gibi, atmakta sınır tanımayıp "aya gideceğiz" bile diyebiliyor.
İnsanlar yoksulluktan, geçim sıkıntısından, işsizlikten ötürü yaşamlarına son verirken, iktidar "işsizlik oranını düşürdük" diyerek övünmekten kaçınmıyor.
Gelin görün ki;
-Her iş başvurusunda olduğu gibi- Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün "temizlikçi kadrosuna", İŞKUR üzerinden alacağı personel açığına yapılan başvuru sayısından, GERÇEK bir kez daha anlaşılıyor.
6'sı kadın 10'u erkek toplam 16 kişilik "temizlikçi kadrosu" için 13.785 kişi başvuruyor.
İşte GERÇEK...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları