23 Kasım 2021 - Salı

GEÇ OLMADAN

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


İnsanların insanca yaşaması için... Çocuklara daha güzel bir dünya bırakmak için... Hiç bir karşılık beklemeden mücadele edip, işkencelerde can verenler, vurularak katledilenler, idam sehpalarında hayatlarına son verilenler... 
Şayet yaşıyor olsalardı, ülkenin içinde bulunduğu koşulları ve ülkeyi bekleyen tehlikeleri değerlendirdiklerinde;
Türkiye'deki tüm "SOL" partilerin bir araya gelmesini ve birlikte hareket etmelerini sağlamak için, ellerinden gelen "her şeyi" yaparlar, hatta -bu uğurda da- canlarını verirlerdi.
Sanırım geçmişte -hiçbir karşılık beklemeden- mücadele etmiş ve kendince bedel ödemiş olan kime sorsanız, bu tespitime katılacak ve mevcut SOL partilere;
"BİRLİKTE DAVRANIN" çağrısı yapacaklardır.
Evet... uzun lafın kısası;
Türkiye'deki SOL PARTİLER, bir an evvel, "BİRLİKTE DAVRANMANIN" önünde engel teşkin eden -kişiler de dahil- "her şeyi" aşıp, -daha fazla vakit kaybetmeden- bir araya gelmeli ve birlikte hareket etmelidir.
Dilerim bu "TARİHSEL SORUMLULUK"larını "GEÇ OLMADAN" hayata geçirmeyi başarırlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları