17 Eylül 2021 - Cuma

BALIK BAŞTAN KOKAR

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


Geçmişte, Fetö konusunda kendisini uyaran siyasilere;  " ........Bütün dünyanın üzerinde ittifak ettiği.......... ........mümtaz bir şahsiyete saldırı vardır" diyerek yanıt veren....
Şimdi Fetö'den aranan Zekeriya Öz için ise;
".........Türkiye’de 4 yıldan beri hiç kimsenin cesaret edemediği.......
....... bu iş için adım atan bir kişi çıktı...." diyerek övgüler düzen, şu ara nedense hiç sesi çıkmayan...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu;
18 Temmuz 2020'de de canlı yayına bağlanıp “Bir tek FETÖ’cüyü göreve getirmişsem, bir tek FETÖ’cü göreve geldiyse ve bu söylenmiyorsa, bu ülkemize ihanettir. Ben getirmişsem ben ihanet ediyorumdur” demişti.
Bu sözlerinden birkaç ay sonra -içlerinde kendisinin döneminde atananların da bulunduğu- 100’e yakın kaymakam ve vali yardımcısı görevden alınmış, bir yıl sonra da içlerinden 53'nün -FETÖ ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle- devletle ilişiği kesilmişti.
Şimdi ise;
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısının arşivindeki  FETÖ'yü öven mesajlarını -hala- silmediği ve fotoğraflarını kaldırmadığı haberi basına yansıdı.
Peki;
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tüm bu gelişmeler sonrası ne dedi?
Ben henüz bir şey duymadım.
Diyeceksiniz ki;
Sadece o mu? Haklısınız.
Eskiler boşuna "Balık baştan kokar" dememişler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları