27 Mayıs 2021 - Perşembe

BİZ "SALAK" DEĞİLİZ...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

Hatırlarsanız Organize Suç Örgütü Lideri olduğu "iddiasıyla" aranan Sedat Peker, videolarından birinde, Mehmet Ağar ve Korkut Eken'in gazeteci Kutlu Adalı için kendisinden adam istedikleriyle ilgili olarak, "bana .........Kıbrıs'ta bir adam var, Kıbrıs'ı Rumlara satmak istiyor dediler, ben de sana öz kardeşimi vereceğim, Atilla Peker'i, uzmandır, sokaklarda yetişmiştir........" demişti.
Bunun üzerine kardeşi ve kardeşinin "özel koruması" Fethiye'de göz altına alınınca da, "neden açıklamamda ismi geçen diğer şahısları da almıyorsunuz?" diye tepki göstermişti.
Sonra bizzat İçişleri Bakanından öğrendik ki, kardeşinin göz altına alınma nedeni "ruhsatsız silah bulundurduğu" içinmiş.
İyi de, sokaklarda büyümüş, abisinin dediğine göre "konunun uzmanı" Atilla Peker, yıllardır silah taşımıyor muydu? Yoksa "ruhsatlı silah" mı taşıyordu?
Uzmanı olduğu konuda deneyimini ne tür silahlarla kazanmıştı?
Ayrıca abisinin açıklamalarından hemen sonra, operasyon düzenlenip,  "ruhsatsız silah bulundurmaktan" göz altına alınması bir tesadüf mü?
Demek ki, tesadüfmüş.
Koskoca İçişleri Bakanının yalan söyleyecek hali yok herhalde...
Biz de işin gerçeğini bilmeden etmeden "tetikçilikten" alındığını sanıp "neden o zaman azmettiriciler de alınmıyor" diye iktidarı eleştirdik.
Yaa gördünüz mü? İktidarı gerçeği bilmeden, boşu boşuna suçlamışız. 
Neyse ki, İçişleri Bakanı "gerçeği" açıkladı da biz de öğrendik.
Şaka bir yana, bir senarist bu yaşadıklarımızı yazsa, filmi çekilse, biz de seyretsek...
"Senarist çok abartmış, yönetmen de uçmuş, bu kadar da olmaz" diyerek filmi  seyretmeyi yarıda bırakırız.
Sizi bilmem ama ben iktidara buradan seslenmek istiyorum. "Lütfen bizi daha fazla "salak" yerine koymayın. Çekin gidin..."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları