26 Haziran 2021 - Cumartesi

REZALET...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CB-AKPGB'nin Cumartesi günü atılacağını iddia ettiği 'Kanal İstanbul' temeliyle ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında; 
“Her ne kadar adına ‘Kanal İstanbul' temel atma töreni dense de, açık kaynaklardan da ulaşılabilen bilgilere göre bu temel atma töreni, Kuzey Marmara Otoyolu’nun TEM Hasdal Kavşağı-Nakkaş Kavşağı arasındaki Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı projesinin bir parçasıdır. Çok daha önceden planlanmış bir köprünün ayaklarını buraya dikmek suretiyle, ‘Kanal İstanbul'un' temelini attım demek, sadece siyaseten günü kurtarma gayretidir. Bugün Türkiye’nin gündeminde 'Kanal İstanbul' diye 'garabet' bir gündem olmasaydı dahi, bu köprü zaten yapılacaktı" demiş.
Bu durum da;
CB-AKPGB gene mi aldatıldı? Yoksa halkı bizzat kendisi mi aldatıyor? 
Diye sormak gerekmez mi?
Gerekir de, cevap ne olursa olsun, İmamoğlu'nun söylediklerine göre her iki durumda tam bir rezalet...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları