10 Ekim 2021 - Pazar

EN AZINDAN...

Yazar - Reşit Sermet Elçi ANLAYANA
Okuma Süresi: 2 dk.
Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

Reşit Sermet Elçi ANLAYANA

sermetelci@yahoo.com - 0532 593 38 44
Google News


İnanılır gibi değil ama CB-AKPGB -hem de- geçen gün yaptığı konuşmasında;
"......... Bu demek değil ki ülkemizde hiçbir sorun yok, her şey güllük gülistanlık... Yok böyle bir şey. Tabii ki sıkıntılarımız da var. Ama bunların neler olduğunu da, hangi sebeplerden kaynaklandığını da, nasıl çözüleceğini de en iyi biz biliyoruz biz" demiş. 
"Biz"i de, öyle bir vurgulamış ki, sorunları -en iyi şekilde- kendilerinden başka kimsenin çözemeyeceğini özellikle "ima" etmiş.
Şayet dedikleri doğru ise, o zaman ilk seçimlerde hep beraber CB-AKPGB'nin iktidarına son vermemiz gerekiyor.
Neden derseniz;
Ülkede yaşanan sorunların nedenlerini ve çözüm yollarını -en iyi- CB-AKPGB ve iktidarı biliyor ve de -en iyi bilen- olmasına rağmen 20 senedir bırakın çözmeyi, sorunları daha da arttırıp her geçen gün daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor ise....
Demek ki;
CB-AKPGB iktidarda olsa da, olmasa da sorunlar devam edecek.
O zaman -en azından- CB-AKPGB'nin söylediklerinin doğru olup olmadığını anlamak için, muhalefeti destekleyerek, CB-AKPGB'nin iktidarına son vermemiz gerekiyor.
Haydi hep beraber el ele...
Güzel günlere...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
Köşe Yazıları